2777
2789
عنوان

چرا خدا اینجوری خلق کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 144 پست
چجوری این دنیا بازیه ولی احوالات اون دنیات رو تعیین میکنه نه اتفاقا خیلی هم جدیه ولی زودگذره وقتمون ...

دیگه تو قرآن چندین بار گفته دنیا بازی و بازیچه است 

یعنی باید بازی کنی اگه خوب بازی کنی برنده میشی و اون دنیات تضمین‌  یعنی تو نقشی که بهت این دنیا دادن خوب بازی کنی دیگه 

نمیدونم دیگه این برداشت منه

الان باید خودمو تخریب کنم تا بفهمی!

ولش کن من که روانم بهم ریخته تو انشالله به جایی که میخوای و لیاقت قلبت هست برسی

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تو قرآن چندین بار گفته دنیا بازی و بازیچه است یعنی باید بازی کنی اگه خوب بازی کنی برنده میشی و ...

والا من فکر میکنم خوب ترجمه نکردن وگرنه جدی تر از این دنیا نداریم 

ولش کن من که روانم بهم ریخته تو انشالله به جایی که میخوای و لیاقت قلبت هست برسی

تو هم ان شالله برسی قشنگ میفهمم چی میگی 

منم دقیقا مثل تو بودم نمیدونم چند سالته 

ولی الان که دیگه سنم بالا رفته و به پختگی رسیدم اینو بهت بگم که تو زندگی این دنیا منتظر معجزه نباش دعا کن ولی خودت تلاش کن و منتظر نباش خدا برات کاری کنه 

والا من فکر میکنم خوب ترجمه نکردن وگرنه جدی تر از این دنیا نداریم

نمیدونم شایدم بخاطر کوتاه و فانی بودن این دنیاست 

البته دیدی تا حالا یکی مثلا عضو گروه اوله بعد یکدفعه با یه تصادف میمیره یا یکی کلی زحمت کشیده نفر برتر کنکور شده بعد یه بیماری لاعلاج میگیره  

خب این نشون میده دنیا خیلی هم با چینش ما جلو نمیره و نمیشه بهش متکی بود

نمیدونم شایدم بخاطر کوتاه و فانی بودن این دنیاست البته دیدی تا حالا یکی مثلا عضو گروه اوله بعد یکدفع ...

بله درسته حالا عمرمون بلند یا کوتاه حداقل با رضایت نسبی باشه و زندگی کنیم به هر حال برای زندگی اومدیم نه این که مدام حسرت چیزای عادی رو داشته باشیم این از خیلیا دریغ شده متاسفانه

همه اینا حکمت داره این چیزایی که گفتی یه امتحان برای مسلمون هاست و پاک کردن اون بنده خداهایی که تو ک ...

اخه یه حرفی میگی آ . چطور به خانمها.......  

بعد میگیم  پاک کردن اوناس ؟ 

نه نمیشه اصلا . با عقل جور درنمیاد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

داعش و طالبان رو خدا خلق کرده ؟

میتونه در لحظه نابودشون کنه  با خاک یکسانشون کنه همه شونو . در یه ثانیه .

ولی اینکاررو نمیکنه . 

نگید فرصت داده و....    چون خیلیا  زیر طلم و ستم اینا موندن  راه نجات هم ندارن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میتونه در لحظه نابودشون کنه با خاک یکسانشون کنه همه شونو . در یه ثانیه .ولی اینکاررو نمیکنه . نگید ...

با این فرضیه چرا خدا لشکر یزید رو نابود نکرد ؟ 

اینطوری اختیار انسان زیر سوال میره 

همیشه میگن از آدما حرکت از خدا برکت 

اینکه از کشور های مختلف با دست خالی رفتن سوریه جنگیدن، در برابر قدرت های نظامی دنیا  و آخرش موفق شدن داعش رو شکست بدن ، این از قدرت خداست.  

حتی من یک کلیپ دیدم از مدافع حرم می‌گفت برای تک تک تیر هایی که شلیک میکردیم باید مراقب بودیم 

فرمانده می‌گفت تا هدف رو ندیدین شلیک نکنین 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

با این فرضیه چرا خدا لشکر یزید رو نابود نکرد ؟ اینطوری اختیار انسان زیر سوال میره همیشه میگن از آدما ...

واقعا خیلی ذهنمو درگیر کرده این موضوع 

الان خیلیا به ما احتیاج دارن بریم نجاتشون بدیم کمکشون کنیم . ولی کاری ازما برنمیاد. از خدا خواستم در لحظه همشونو  نابود کنه   مهلت نده . 

واقعا خیلی ذهنمو درگیر کرده این موضوع الان خیلیا به ما احتیاج دارن بریم نجاتشون بدیم کمکشون کنیم . و ...

درست میگی 

ظالم ها هیچ وقت سرانجام خوبی نداشتن 

صدام و فرعون و یزید چی شد عاقبت شون ؟ 

صدام می‌گفت چند روزه تهران رو میگیره 

ولی آخرش عین موش رفته بود زیر زمین قایم شده بود 😏 نوبت همشون میرسه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

درست میگی ظالم ها هیچ وقت سرانجام خوبی نداشتن صدام و فرعون و یزید چی شد عاقبت شون ؟ صدام می‌گفت چند ...

ان شالله هر چه زودتر و سریعتر همشون رو خدا خودش نابود کنه 

گاهی اینقدر ناراحت میشم میگم واقعا از وقت ظهور هم گذشته 

باید خیلی وقت پیشا آقا ظهور میکرد . 

ان شالله هر چه زودتر و سریعتر همشون رو خدا خودش نابود کنه گاهی اینقدر ناراحت میشم میگم واقعا از وقت ...

ان شاالله زودتر بیاد 

بنظرم دنیا دیگه کشش این همه ظلم رو نداره 🥲 هر جا نگاه می‌کنی یه جور بدبختی هست 

ان شاالله زودتر بیاد بنظرم دنیا دیگه کشش این همه ظلم رو نداره 🥲 هر جا نگاه می‌کنی یه جور بدبختی هست

اره دقیقا همینطوره . 

ممنون که بهم پاسخ دادی . واقعا قلبم  داشت میترکید  

اره دقیقا همینطوره . ممنون که بهم پاسخ دادی . واقعا قلبم داشت میترکید

سلامت باشی عزیزم ❤️