2777
2789
عنوان

چرا خدا اینجوری خلق کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 144 پست
دقیقا منظور منم همین بود فقط قلمم مثل شما زیبا نیست😁♥️

😁🌹❤️

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
خب همینه متاسفانه ما آدما داشته های خودمونو نمی‌بینیم🥲مثلا همینکه.. سلامتیم چشم بینا داریم ...و

چشم بینا دارم ولی دیسک کمرم دارم نمیتونم پا وایسم با مدرک دانشگاه دولتی که چه شبها بیدار موندم تا معدل بالابیارم برم شهرک صنعتی کارگر بشم میخوام برم ولی کمرم نمیذاره متاسفانه گفتن چشم بینا کافی نیست 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و هیج گروهی بر گروه دیگر برتری ندارید مگر در تقوا این جواب خداست

خیلی ممنون فردا چون تقوام بالاتره میان با عزت و احترام میبرنم سر کار بهم حقوق میدن مریضی هامو درمان میکنن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

عزیزم اینطوری نیست. کلا انسان قرار بود روی زمین باشه حتی حضرت آدم و حوا هم همینطور. بعضی روایات میگن ...

والا هر کی یه چی میگه آدم هم به عقلش شک میکنه دبگ

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

خدا هر چی بیشتر بده مسئولیتت سنگین تره

حد متوسط میداد هم خوب بود 

درستهولی ببین بحث فقط سختی نیستشمتاسفانه ما ادما عادت کردیم فقط تو سختی میگیم خدا خداهی خوشی باید بز ...

اره واقعا بعضیا دینداری اشتباهشون بقیه رو زده می‌کنه  انگاری به جای اینکه پیرو اخلاق پیامبر باشند بیشتر پیرو اخلاق معاویه بن ابوسفیانن 

بله میتونستیم بهشت بمونیم بی دغدغه و بدون عذاب

وقتی پدر و مادرت زمینی هستن چطور بری بهشت؟

الان هم جایگاهمون بهشته عمر کوتاه سریع میگذره و بهشتی میشیم

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

والا هر کی یه چی میگه آدم هم به عقلش شک میکنه دبگ

ولی طبق قرآن  و روایات کلا انسان خلق شده بوده برای روی زمین. 

حضرت آدم هم توی بهشت اصلی نبودن اونجا بازگشتی نداره 

ما هم کلا قرار بوده از همون اولش به زمین بیاییم و اینطوری نیست که به خاطر اشتباه حضرت آدم  ما اینجا اومده باشیم.

خیلی ممنون فردا چون تقوام بالاتره میان با عزت و احترام میبرنم سر کار بهم حقوق میدن مریضی هامو درمان ...

باحال و رک بود حرفت منم قبلا اینارو میگفتم خودم به خودم خندم میگرفت خیلی بیچاره بودم واقعا قبلا جوک می‌ساختم با اینا 

ولی آره اتفاقا،همه اینا رو خدا باهات انجام میده تو صبر کن یکم

مگه ادمایی که بعد مراسم عزاداری دغدشون چلوکبابته خیلی مهمن که حالا بخاطر قیافه ردت کنن یعنی مغزشون جلبکه

هرچند خب هرکی یه ایرادی داره یکیم ایرادش ظاهربینیه خیلیم خصلت رایجیه

خیلی ممنون فردا چون تقوام بالاتره میان با عزت و احترام میبرنم سر کار بهم حقوق میدن مریضی هامو درمان ...

خب ببین منم مثل خودتم و عضو گروه دوم 

خدا میگه این دنیا چیزی جز بازی و بازیچه نیست  

یعنی کلا این دنیا حساب نمیشه و اصلا زندگی اون دنیاست 

تو پیامبرا هم یکی مثل سلیمان بوده یکی مثل ایوب نبی

دیگه چطور خدا اون دنیا میخواد. جبران کنه ان شالله روز قیامت میفهمیم

خب ببین منم مثل خودتم و عضو گروه دوم خدا میگه این دنیا چیزی جز بازی و بازیچه نیست یعنی کلا این دنیا ...

میتونم بپرسم کدوم قسمت گروه دوم رو میگی ؟ 

خب ببین منم مثل خودتم و عضو گروه دوم خدا میگه این دنیا چیزی جز بازی و بازیچه نیست یعنی کلا این دنیا ...

چجوری این دنیا بازیه ولی احوالات اون دنیات رو تعیین میکنه نه اتفاقا خیلی هم جدیه ولی زودگذره وقتمون کمه اینجا

چشم بینا دارم ولی دیسک کمرم دارم نمیتونم پا وایسم با مدرک دانشگاه دولتی که چه شبها بیدار موندم تا مع ...

ولی خب بگم بعضی از بیماری ها و چیزای دیگه رو نمیشه  من چشمام ضعیف شده بود خب از بس تو گوشی و پای لپ تاب بودم. نمیتونم بگم که خدا مقصره خودم رعایت نکردم. 

میتونستم بیشتر حواسم به چشمام باشه کمتر با گوشی و لپ تاب و سیستم کار کنم  

منم گردنم درد می‌کنه ولی از بس توی زمان مدرسه خودمو هم میکردم روی کتاب و قلم کم کم فرمش به جلو شد و در میگیره که ورزش های اصلاحی انجام میدم و بهتر داره میشه. 

باحال و رک بود حرفت منم قبلا اینارو میگفتم خودم به خودم خندم میگرفت خیلی بیچاره بودم واقعا قبلا جوک ...

صبر یه روز دو روز یک ماه شیش ماه یکسال 

دوساله شبانه روز دارم خدا خدا میکنم چی شد شنید ؟ اصلا منو دید ؟ اصلا گفت تو هم آدمی ؟ یبار شد بگه اوکی من اینو اینطوری خلق کردم حالا حداقل یه روز بذارم بقیه با این خوب باشن باهاش مهربون باشن یه روز تو این همه عمری که بهش دادم فک کنه که آره اونم دوست داشتنیه اونم خوبه زیادم بد نیست حالا 

چی میشد مثلا ؟ از بعضی حرفا نمیدونم باید خنده ام بگیره یا گریه ام