2777
2789
عنوان

چرا خدا اینجوری خلق کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 144 پست
ما که ندیدیم امتحان بشن خواهر از اول زندگی تو عشق و صفا و صمیمیت زندگی کردن تا همین الان

هر ادمی یه سری سختی ها تو زندگیش داره اینکه میگی ما ندیدیم ...نه عزیزم درست ندیدین 

فقط از یه جایی به بعد برای گناهکارا  عشق و صفا و صمیمیته دیگه خدا باهاشون کاری نداره فقط گناه میکنن تا اون دنیا جواب پس بدن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به خرافات اعتقاد ندارم و از اساس چرت میدونم

مشخصه دیگه کسی که به شانس و اتفاق ایمان داره اما به قدرت و اراده خدا اعتماد نداره همین حرفا رو میزنه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شما اشتباه توصیف کردید خواهرم، و این نگاه سطحیهمحاله کسی، تمام‌ نعمتهای مادی رو داشته باشه و کسی، هی ...

پس محیط جغرافیایی رو چی میگی خیلی ها به خاطر این موضوع استعدادشان یا کور شده یا شکوفا نشده 

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

هیچکس توی دنیا بی استعداد و زشت نیست. هیچکسم انتخاب نکرده توی خونواده پولداری بدنیا بیاد یا عادی و م ...

من هم بی استعدادم هم زشت هم بدشانس اینایی که میگی هیچکس همش یه پادکسته که خوودد آدما هم بهش معتقد نیستن فقط اداشو درمیارن 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

دسته دوم راحتتر میتونن اون دنیا رو داشته باشنخدا کسی رو بجز ظرفیتش امتحان نمیکنهاونی که نعمت نداده خ ...

چیزایی که میگی رو اودت بهش باور داری ؟ مثلا یه آدم بد چهره میبینی روتو برنمیگردونی اونور یا داری بهش اشاره میکنی نمیگی اون دختره که دماغش فلانه لبش بساره ؟ 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

الان میگن قشنگا و پولدارا درد دارن بابا زشتا و فقیرا هزار درد دارن والا یه پختر خیلی قشنگ دیدم گریه ...

ببین درسته واقعا حرف شما!.ولییی، قشنگیش اینجاست تنها کسی که ادما رو بر اساس چیزی که (خودش)داده مثل زیبایی قضاوت نمیکنه خداعه..

خدا میگه از اون چیزی که بهتون دادم به بعد..بهتر شید و رشد کنید.مثلا شما بااستعداد باشید و برسید کمتر اونی که استعداد نداره ولی به وجود اورده ارزش داره کارتون 

همین زیبایی بعضیا رو بدبخت میکنه...ببین حتی تو این دنیا!حسادت همجنسا،تعرض و جذب ادمای ظاهربین،بخاطر خودت نمیخوانت!البته واسه بعضیاس اینا..خیلیم سخته نمیدونی..

یسریا هم واسه همین غرور میگیرشون،حالا خداهم میگه خودم خوشگلت کردم واسه چی غرور داری؟_:

مشخصه دیگه کسی که به شانس و اتفاق ایمان داره اما به قدرت و اراده خدا اعتماد نداره همین حرفا رو میزنه

وا به تو چه اصلا من به چی اعتقاد دارم یا ندارم تو خودت رو دریاب

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

پس محیط جغرافیایی رو چی میگی خیلی ها به خاطر این موضوع استعدادشان یا کور شده یا شکوفا نشده

مثال بزنید

چه استعدادی مثلا؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببین خدا خودشم میگه که دنیا عدالت نداره/:خب ولی سخته باورش راحت نیست چون ما الان اینجاییم و انسان عج ...

عزیزم یه انسان چه زمانی به زیبایی به توانایی به شانس و اقبال احتیاج داره ؟ تا وقتی که جوانه تا وقتی که هنوز امیدی داره صبر کنه تاااا پیری بعد بهش شانس و اقبال رو کنه بنظرت مسخره نیست ؟ 

شما اشتباه توصیف کردید خواهرم، و این نگاه سطحیهمحاله کسی، تمام‌ نعمتهای مادی رو داشته باشه و کسی، هی ...

من والا ندارم هیچکدومو 

زیبا نیستم 

استعداد ندارم 

هرجا میرم به در بسته میخورم 

سلامتی هم ندارم 

هوش و حافظم خوب نیست 

خانواده خوبی هم ندارم 

خب چی مونده برام دقیقا ؟ چرا منو خلق کرده ؟ که چی بشه ؟ شما که غیر سطحی نگاه میکنی به من دلیلش رو بگو 

وا به تو چه اصلا من به چی اعتقاد دارم یا ندارم تو خودت رو دریاب

پس بیخود نظر منو ریپلای کردی😊

الان میگن قشنگا و پولدارا درد دارن بابا زشتا و فقیرا هزار درد دارن والا یه پختر خیلی قشنگ دیدم گریه ...

آره زشتا گریه کنن باعث آبرو ریزیه خوشگلا گریه کنن لعن و نفرین میکنن اونیو که باعثش شده

چیزایی که میگی رو اودت بهش باور داری ؟ مثلا یه آدم بد چهره میبینی روتو برنمیگردونی اونور یا داری بهش ...

اتفاقا سوال خوبی پرسیدی..همیشه میگم کاشش ادما شبیه شعاراشون بودن..حیف

ببین منم یه زمانی مغرور بودم به خودم،راستش خیلی بدبخت بودم خانواده و اینا وحشتناک ولی خب چهرم خوبه

اما خدا بهم نشون داد آدم باشم..هرچند هیچوقت همون قبلنم زیاد خوشگلی واسم مهم نبود

من قبلا خدا رو قبول نداشتم! الان حال اونایی که از خدا ناامیدن یا قبولش ندارنو میفهمم..خدا سخت امتحان میگیره خب

الان واقعا بین یک ادم زشت(که نداریم)و زیبا تقریبا هیچ فرقی نمی‌ذارم..جدی میگم