2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم میگن سکه حباب داره ولی طلای دست دوم واقعا ردخور ندارهاگه دست دوم با سود خیلی کم پیدا کنی واقعا ...

اره عید پارسال النگو خریدم خیلی قیمتش خوب بود 

بخرمم زنجیر میخوام بخرم کسی نفهمه 

ی زنجیر بدل دارم 

ولی عشق النگوام 

خیلی پولدارم😅
من میترسم کلاهبرداری کنن

نه باو میخای شات خریدامو بفرستم الان؟ 

ببین خیلی خوبن هر وقت پول ناچیزی دستت میاد اونجا چن سوت میخری خورد خورد میشه اندازه‌ای که مد نظرته میفروشی  میبری بازار میدی طلای فیزیکی عاالیه

اره عید پارسال النگو خریدم خیلی قیمتش خوب بود بخرمم زنجیر میخوام بخرم کسی نفهمه ی زنجیر بدل دارم ولی ...

من النگو دوست ندارم چون خوشم نمیاد دائما یه چیزی تو دستم برم بیرون زمونه بدیه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
اره عید پارسال النگو خریدم خیلی قیمتش خوب بود بخرمم زنجیر میخوام بخرم کسی نفهمه ی زنجیر بدل دارم ولی ...

منم چهار ماه پیش یه زنجیر گرفتم به کسی نشون ندادم هفته پیشم یه گوشواره 😂نمد چرا مرض دارم قایم کنمشون🥲😑

من النگو دوست ندارم چون خوشم نمیاد دائما یه چیزی تو دستم برم بیرون زمونه بدیه

وااای من عاشقشم دوستدارم ۱۲ تا داشته باشم جیرینگ جیرینگ کنه 😂😂😂😂😂از شانسم هیچ وقتم یک النگوم دوتا نشد

خیلی پولدارم😅
منم چهار ماه پیش یه زنجیر گرفتم به کسی نشون ندادم هفته پیشم یه گوشواره 😂نمد چرا مرض دارم قایم کنمشو ...

😂😂😂😂

من نشون بدم دیگه تمومه 

شوهرم میمونه میگه طلاتو بده بفروشم بازبرات میخرم 

دیگه ام تموم

الان دوتا پلاک خریدم نگفتم طلائه

خیلی پولدارم😅
وااای من عاشقشم دوستدارم ۱۲ تا داشته باشم جیرینگ جیرینگ کنه 😂😂😂😂😂از شانسم هیچ وقتم یک النگوم دو ...

من میگم شاید یکی نداشته باشه دلش بخواد...

به هر حال سعی میکنم دل نشکنم

قبلا خودم النگو مینداختم ولی الان دیگه به طلای دیگه ای تبدیل کردم با النگو حال نمیکردم😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
😂😂😂😂من نشون بدم دیگه تمومه شوهرم میمونه میگه طلاتو بده بفروشم بازبرات میخرم دیگه ام تمومالان دوت ...

بهترین کارو میکنی گلی 😂

برا همین میگم این برنامه‌ها کارایی دارن برا خانوما دیگه