2777
2789
عنوان

چی شد طلاق گرفتی

355 بازدید | 11 پست

-چی شد طلاق گرفتید؟

+ما سالها باهم دوست بودیم و عاشق هم، ولی بعد از ازدواج، رفتارهایش خیلی اذیتم می‌کرد و گوش هم نمی‌داد، خیلی بی کلاس بود.

-بیشتر توضیح بدید.

+صداهاش خیلی اذیتم می‌کرد؛ ملچ ملوچ غذاخوردنش، هورت کشیدن چاییش، تق تق راه رفتنش، دستش..ویی رفتنش، فین کردناش....

+شاید به نظر مسخره بیاد، ولی وقتی زیر یه سقفی، اینا از مهمترین ویژگی‌ها میشه؛ میتونید از دوستان متاهلتون هم بپرسید.

✍️ دکتر روح الله صدیق

منو لایک‌لطفا 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شوهرم هر روز جای شیر آب ،خلط گلو داره ولی برام‌مهم‌نیست عادت کردم‌🤣🤣وخیلی رفتارهای دیگه ش

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

زیاد دلایل جالبی نیست تو هر زندگی گاهی اینا پیش میاد چون باهم راحت میشن.

پروفایلت چه باحاله خودت پولای قدیمی رو نگه داشتی ؟

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

جوری ک شما تعریف کردین انگار یه دوری تو متاهلی زدین برگشتین 

خوب ایناییک شما گفتین فقط واس شما ازار دهنده بوده یعنی اماده ازدواج نبودین 

شاید اگ از زبون شوهر سابقتونم بشنویم خیلی چیزای دیگ هم هستن