2777
2789

اخ که قلبم سوخت نفسم بند اومد با شوهرم دعوا کردیم داشتم به دخترم برنج با نون خورشت بهش میدادم گفت نده با نون بهش دخترم عادت داره یساعت یه لقمه میخوره گفتم میدم دخالت نکن گفت مادرت درست میده مثل مادرت میخوای بشی گفتم نه مثل خوانوادت سه تا سه تا شوهر میکنند منظورم خواهرش بود پاشد منو بزنه گفت وسیه هاتو جمع کن  ک ی ر م تو کل جدو ابادات اگه نرییی😭😭صبر کنین بقیه شو بگم

یه صلوات واسه دلم

منم گفتم ک ی ر خر تو کل جد وابتد خودت اگه منو نبریی گفت نمیبرمت باید زنگ بزنی بابات بیاد ببرت واسه اینکه بعدا بابام محکوم شه بگه بردنش  دیگه منم کلی فوشش دادم گفتم مردی خودت منو ببر  همینجوری فوشم میداد

یه صلوات واسه دلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب حرفت متقابلا خیلی زشت بود اینطور فکر نمیکنی؟ 

هردو مقصرین. 

اصلا اشتباه میکنین پای خانوادهارو وسط میکشین مشکلتون رو با خودتون حل کنین من پدر مادرم نزدیک 30 ساله دارن باهام زندگی میکنن کلی اختلاف دارن ولی هیچوقت بهم دیگه بد و بیراه نگفتن یا به خانوادهای هم بی حرمتی نکردن 

در اخر قسم خورد ده ساله دیگه هم باشه روت زن میگرم من ک ص کشم تورو طلاقت ندادم ده سال پیش اولین باره گفت روت زن میگرم تمام بدنم درد میکنه قلبم نفسم در نمیاد 

یه صلوات واسه دلم

نباید این حرفو میزدی خب😐

دیکه زیاده روی کردی

اون توهین نکرد به خانوادت که تو خواهرشو بخاطر 3 تا ازدواج میکوبی سرش بعدم نمیدونی برادرا غیرتی میشن رو خواهراشون 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چیکاربچه داشت ب اون چه طول میکشه😐این یه دردی داشته از قبل

مادرت میداد یعنی چی😐

فعلا سکوت کن هیچی نگو

جاییم نرو

کاش جلوی بچه بحث نکنین

بچت مریض میشه😕😕مثل پسرمن

استرسیه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂