2777
2789
عنوان

دوستای خوب جنوبی

96 بازدید | 15 پست

سلام دوستای خوبم میخواستم بپرسم ماهی جنوب که قیمتش هم مناسب باشه چه ماهی هایی هستن که خوشمزه هم باشن, هم برا سرخ کردن و هم برا قلیه

ماهی شوریده خوشمزه هست ولی قیمتش گرونه خیلی,پیشاپیش ممنون از اینکه وقت میزارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنوب ماهی سفید نداره...ماهی زبان بگیر هم خوشمزه است هم قیمتش‌مناسبه ...ماهی شیر و شیر سکن هم خیلی خوشمزه است واصلن خار نداره .....حلوا سیاه هم خوبه ولی من شیر بیشتر استفاده میکنم

وقتی هستی....خوب خوبم

دقیق نمی دونم قیمتشو ولی زبان رو میدونم که فکرکنم ۱۵ یا ۱۸ تومن باشه....دقیق نمی دونم‌.....ماهی رو‌توی روعن سرخ میکنم بعضی وقتت مواد حشو درست میکنم و میزارم‌روش

وقتی هستی....خوب خوبم
ممنون عزیزم, میشه قیمت هاش رو هم حدودی بگین؟ بعد جنوب هم ماهی سفید داره؟ چه قیمتی هستن؟ماهی سفید جنو ...

ماهى سفيد نه پرورشي هست جنوب

همگى حدودا زير بيست هستن

زبان  و زبيدى برا سرخ كردن خوب براى قليه مناسب نيست

وقتى مياى صداى پات......😍