2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه؟گاهی میخواد مک بزنه بخاطر دل درد

اینجا بیشتر برعکسشه تی نی ها شیر نمیخورن مادرها گیرشونن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

دختر منم اینجری بود دکت گفت وقتی دلدرد میشه تند تند و با ولع شیر میخوره چون حس میکنه هر چی بیشتر بمکه دردش کمتر میشه و اینکار بهش ارامش میده راس میگفت بهش گریپ میکسچر ک میدادم خوب میشد دیگ هی تند تند نمیخورد

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

نه لزوما

شیر مادر زود هضمه بعد ما بین شیر دادن چند بار باید بادگلو بگیری که هوای معده خالی بشه نی نی دل سیر شیر بخوره

موقع شیر خوردن تقریبا به حالت عمود بگیریش تا معدش پر بشه کامل 

اول یک سینرو کااااامل خالی کنی بعد سینه بعدیو بدی چون اول شیرت ابه اخرش چربی و اگه کامل ندی بچه فقط اب و ویتامین خورده و سیر نمیشه تپلیم نمیشه

مقوی نبودنن شیرتو سرماه که دکتر وزن کرد بهت میگه البته اگه راههای بالارو رفته باشی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من بچه ام با اشتها میاد میک بزنه.چند تا میک که زد گریه میکنه.به نظرتون گوشش درد میکنه؟

نه دلدره

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم
چند وقتشه؟گاهی میخواد مک بزنه بخاطر دل درد اینجا بیشتر برعکسشه تی نی ها شیر نمیخورن مادرها گیرشونن& ...

یه هفته دیگه چهارماهش میشه.عزیزم شما نمیدونی من چی کشیدم تو این چهارماه تازه داره شیرمیخوره کلی دارو خورده دخترم

من بچه ام با اشتها میاد میک بزنه.چند تا میک که زد گریه میکنه.به نظرتون گوشش درد میکنه؟

گوششو معاینه کنن اما از یک ربع قبل شیر دادن اصلا اب نخور چون شیر فواره میزنه تو دهنش و بدش میاد نمیخوره گریه میکنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design