اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨ مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دروغگویی دورویی .از آدم هایی که جلوی روت شمرهستند جلوی بقیه مریم مقدس بدم میاد چکم هرچقدرم هم بخوای ثابت کنی آدم بد داستان تو نبودی باورت نمیکنند مرد و زن هم نداره
حالا غیر از دوروغگیی یه چیزی که عجیب حرص منو در میاره اینکه دعوتت کنن خونشون ولی دایم تو استرس باشند که یه لک جای نیفته عین آدم آهنی بریم وبیایم دیشب روضه دعوت شدم خونه یه بنده خدا ۱۱ سال بود که نرفته بودم خونش رفت و آمد نداریم فقط برای روضه دعوتم کرد منم رفتم بعد وسط های روضه دیدم عروس خالم که فامیل صاحبخانه هم بود اومد جلو من گفت ببخشید فرش جلتون صاف میکنید فلانی یعنی صاحب خونه روش نشد بیاد بگه ....یعنی اندازه دوتا بند انگشت فرشش جلو پام شکم داده بود روسرامیک سر خورده بودتن بدنش لرزیدن بود
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش