2777
2789
عنوان

توقع دوستم به جاست⁉️

100 بازدید | 8 پست

عروسی دوستمه و حنابندون وایناهم گرفته

من قبلش بخاطر شرایط بارداری و استراحتی بودنم( بخاطر طول سرویکسم) گفتم نمیرم عروسیش

از قضا، عمومم هم چند روز جلوتر فوت شد

دوشنبه روز خاکسپاری عموم بود

و متوجه هم شد ک عموم فوت شده( پروفایلم اعلامیه گذاشتم، استوری گذاشتم که دید)

و دیشب مراسم حنابندون دوستم بود

امشبم که عروسیه

الان دیدم بدون هیچ حرفی از تلگرام و واتساپ وهمه جا بلاکم کرده

همش میگم نکنه انتظار داشته تبریک بگم شب حنابندونش و نگفتم بخاطر همین ناراحت شده؟

وای واقعا تو تن خودم نبودم من😭

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا بهش تبریک نگفتی؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دوستی که اینقدر درک از مسایل نداره و اینقدر پرتوقع و بی منطقه  واقعا دوست نیست الآنم سرش با زندگیش گرمه خودتو اذیت نکن به هرحال بزور که نمیشه با کسی تا ابد دوست بمونی  تازه مگه اون فوت عموت رو  تسلیت گفت که بخاطر تبریک نگفتنت بخواد گلگی کنه 

کلا بهش تبریک نگفتی؟

دیگه همون روزی ک زنگ زدم بگم نمیتونم بیام تبریک گفتم و معذرت خواعی کردم

ولی شب حنابندونش نه واقعیت

چون تازه دوشنبه عمومو خاک کردن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه همون روزی ک زنگ زدم بگم نمیتونم بیام تبریک گفتم و معذرت خواعی کردمولی شب حنابندونش نه واقعیتچون ...

خب دیگه قبلش تبریک گفتی اونم باید با این شرایط درکت میکرد

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

کلا بهش تبریک نگفتی؟

ولا من و حدیث (یکی از دوستام)رفتیم محضر عقد نسترن(دوست مشترک ) بعد چقد عکس گرفتیم کادو دادیم و تبریک گفتیم و برگشتیم خونه 

یک ساعت بعد نسترن ب من زنگ زد چرا حدیث استوری برا من نذاشت؟؟؟

باباجان ما واقعی اومدیم بعد تو انتظار تبریک مجازی داری ؟؟؟

بعضیا نمیدونم چرا همچین اخلاقایی دارن 

دوس دارن راه ب راه تبریک بگی بهشون  

ولا من و حدیث (یکی از دوستام)رفتیم محضر عقد نسترن(دوست مشترک ) بعد چقد عکس گرفتیم کادو دادیم و تبریک ...

وا چه لزومی داره اصلا

درک نمیکنم دوستی و تبریکی که قراره به استوری باشه صد سال سیاه نباشه بنظرم کار مسخره ایه کلا😑

وا چه لزومی داره اصلادرک نمیکنم دوستی و تبریکی که قراره به استوری باشه صد سال سیاه نباشه بنظرم کار م ...

وقتی ب منم زنگ زد منم خیلی تعجب کردم وبهش گفتم نسترن جان منم استوری نذاشتم گفت تو فرق میکنی من تورو میشناسم تو اهل استوری کردن هیچ چیزی نیستی 

آخه وقتی آدم واقعی میاد برات وقت میزاره میاد تو جشنت شرکت میکنه حضوری تبریک میگه و یا حتی زنگ میزنه و یادت میکنه چ لزومی ب استوری کردنه