2777
2789

روکش یه دندون برات ساخته میشه

پر کردن برا دندونیه که خیلی اوصاعش خراب نیست وباید ترمیم بشه و خود دندونه میمونه یه تیکه ماده به اسم امالگام میزنن روی دندون که دیگه چیزی بهش نچسبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرکردن مال وقتیه که دیواره های دندون تقریبا سالمه و یا عصب کشی نخواد  در این صورت خرابی رو خالی میکنه و پر میکنه وقتی خرابی بیشتره یا عصب کشی شده  باید روکش بشه یعنی خرابی رو درست میکنه عصب کشی می کنه دیواره ها رو می تراشه قالب میگیره و  روکش برای دندون می‌سازه  به شکل خود دندون انگار که یه دونه دندون مصنوعی  می‌سازه که توش خالیه و  رو پایه دندونت میچسبونه

پرکردن مال وقتیه که دیواره های دندون تقریبا سالمه و یا عصب کشی نخواد در این صورت خرابی رو خالی میکن ...

مال من پرکردن نقره ای رنگ هس میترسم این ک روکش میکنن اونم نقره ای بشه

بله من ایمپلنت انجام دادم ، اصلأ اااااااااا قابل مقایسه نیست دردش یعنی دردی نداره روکش اصلا

من پرکرده رنگش سفیدنیس ب نقره ای میزنه اخه میترسم این ک میگه روکش میکنم اینم نقره ای کنه