2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خونه امون کپی برابر اصل توعه، یک دقیقه نیست این خونه آرامش داشته باشه آرامش میخواد بیاد یکی مریض میشه بهم یکی دعوایی میشه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

یه سری کار هست اگه بگم انجام می دی ؟

به منم بگو 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  
چکار؟

سنگ زاج سفید برای از بین بردن انرژی های منفی خونه هست 

4 تا بخر و در چهار گوشه خونه بزار 

بعد یه اسپری بردار اب و گلاب داخلش بریز و روش ذکر بخون 

ذکر لا الله الا الله 

ذکر صلوات 

ذکر الله اکبر. هر کدوم صد تا بخون 

و ایت الکرسی و ...  

بعد شروع کن به دیوارهای خونه تا ارتفاع یه متری از این اسپری بزن و صلوات بفرست  تا اینکه همه جای خونه رو زده باشی 

(البته به جز حمام و دستشویی )

ان شاالله هر چی انرژی منفی هست از خونه اتون بره 

بعد اگه لباس و وسیله دست دوم از کسی گرفتین ردش کنید بره.  بعضی ادم ها انقدر انرژی منفی بالایی دارن که این انرژی ها همراه با لباس هاشون هم منتقل می شه 

بعد سعی کن همیشه وارد خونه می شی سلام کنی (ایه قران داریم در این مورد که باعث خیر و برکت می شه)

تو خونه با صدای بلند بحث و دعوا نکنید یا فحش ندیدن (باعث ترس و رفتن فرشته هایی می شه که در خونه به عبادت خدا مشغول هستن و برکت خونه کم می شه)

تو خونه سعی کن نماز و قران بخونی (باعث جذب فرشته ها می شه و برکت به سمت خونتون میاد)

و خیلی چیزهای دیگه هست که الان کامل یادم نیست! ولی فعلا اینها رو انجام بده و تاثیرش ببین

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

تو رو خدا به منم بگو

سنگ زاج سفید برای از بین بردن انرژی های منفی خونه هست 

4 تا بخر و در چهار گوشه خونه بزار 

بعد یه اسپری بردار اب و گلاب داخلش بریز و روش ذکر بخون 

ذکر لا الله الا الله 

ذکر صلوات 

ذکر الله اکبر. هر کدوم صد تا بخون 

و ایت الکرسی و ...  

بعد شروع کن به دیوارهای خونه تا ارتفاع یه متری از این اسپری بزن و صلوات بفرست  تا اینکه همه جای خونه رو زده باشی 

(البته به جز حمام و دستشویی )

ان شاالله هر چی انرژی منفی هست از خونه اتون بره 

بعد اگه لباس و وسیله دست دوم از کسی گرفتین ردش کنید بره.  بعضی ادم ها انقدر انرژی منفی بالایی دارن که این انرژی ها همراه با لباس هاشون هم منتقل می شه 

بعد سعی کن همیشه وارد خونه می شی سلام کنی (ایه قران داریم در این مورد که باعث خیر و برکت می شه)

تو خونه با صدای بلند بحث و دعوا نکنید یا فحش ندیدن (باعث ترس و رفتن فرشته هایی می شه که در خونه به عبادت خدا مشغول هستن و برکت خونه کم می شه)

تو خونه سعی کن نماز و قران بخونی (باعث جذب فرشته ها می شه و برکت به سمت خونتون میاد)

و خیلی چیزهای دیگه هست که الان کامل یادم نیست! ولی فعلا اینها رو انجام بده و تاثیرش ببین

همیشه وقتی وارد خونه می شی حتی اگه کسی در خانه نیست سلام کنید باعث برکت زندگی می شی (حالا یه عده می گن علتش اینه که در نبود شما فرشته هایی در خانه به عبادت خدا مشغول می شن که برای احترام به اونها سلام می کنیم یه عده می گن خانه یه موجود دارای هویت و شعور هست و وقتی بهش سلام می کنی بهش احترام گذاشتی و از خدا براش خوبی خواستی خانه هم در برابر از خدا برات خیر و خوبی می خواد  به هر حال سرش کامل معلوم نیست ولی خداوند امر کرده به این کار و تو ایه امده که باعث برکت خونه می شه )

امام باقر عليه السلام ـ درباره همين آيه ـ فرمود : هرگاه مردى از شما به خانه خود وارد شد ، اگر كسى در خانه بود به آنها سلام كند و اگر كسى نبود بگويد : «السلامُ علينا من عند ربّنا؛ سلام بر ما از جانب پروردگارمان» كه خداوند مى فرمايد : «[كه آن ]تحيّتى است مبارك و پاكيزه از جانب خدا» .

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!