2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنتون سلامت باشهاگه نکته ای میدونینیا تجربه ایبگین

راستش من خودم خیلی به این قضیه فکر میکنم

متاسفانه به دلیل ترسی که از برخورد اشخاص دارم به صورت رودررو توی نهی از منکر موفق نبودم ولی به صورت غیرمستقیم دارم به راه هایی فکر میکنم

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

راستش من خودم خیلی به این قضیه فکر میکنممتاسفانه به دلیل ترسی که از برخورد اشخاص دارم به صورت رودررو ...

منم سخت بود واسم

اول دوره مجازی استاد تقوی رو گذروندم

بعد کم کم شروع کردم

اصلا سخت نبست البته باید کامل یاد بگیرم و تو همه زمینه ها تذکر بدم

فقط باید موقعیت شناس باشین و لحن بد نباشه و کوتاه باشه

مثلا داری رد میشین بگین

کاش بشه همه همین جا تبادل نظر داشته باشیم و از تجربه های هم کمک بگیریم

منم سخت بود واسماول دوره مجازی استاد تقوی رو گذروندمبعد کم کم شروع کردماصلا سخت نبست البته باید کامل ...

👏

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

منم سخت بود واسماول دوره مجازی استاد تقوی رو گذروندمبعد کم کم شروع کردماصلا سخت نبست البته باید کامل ...

👏

تایپک مذهبی ممنوعه که

چرا؟! 🤔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خیلی عالی 👌👌👌👌

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
احادیث مورد تائید خودت هست چون اصلان مورد قبول نیست فقط قرآن قبوله

چرا؟! 

خوده پیامبر وصیت کردن در حدیث ثقلین 

اگه میخواین گمراه نشین و از راه درست منحرف نشین 

هم باید از قرآن کمک بگیرین هم اهل بیت 

چجوری از اهل بیت کمک بگیریم؟! 

فقط دعا و گریه نیست که باید حرفاشونم بشنویم که میشه حدیث 

حدیث ثقلین برای تمام مذاهب مسلمان اثبات شده ست 

که همچین چیزی بوده و پیامبر یه همچین صحبتی کردن چه تو کتاب‌های شیعه چه سنی خیلی واضح و قطعی اومده 

@niniyarتایپک مذهبی ممنوعه چرا این مدل تایپک ها پیش می ره..

چرا فشار میخوری عزیزم؟! 

کجا گفته تاپیک مذهبی ممنوعه؟! 

چرا باید اصلا ممنوع باشه تو کشوری که دین اصلی مردمش اسلام هست؟! بعد اونوقت تاپیکای دیگه که ضد دین هستن چجوری آزاده؟!.... 

خجالت هم خوب چیزیه والا 

سلام عزیزم خیلی هم عالی ممنون از دغدغت 

من نکته خاصی ندارم ولی اینو تو متنت دیدم خوشم اومد که امر به معروف که تو قران اومده همه جوانب رو در برمیگیره وفقط مخصوص حجاب نیس وهمه باید به هم بالحن خوب اگر منکری میبینن تذکر میدن چه اون خطا در رفتار باشه چه گفتار چه عمل البته باشرایط خودش اینجچری جامعه رشد پیدا میکنه ومثل برخی جوامع که فیلمش در اومده بود زنه داشت اتیش میگرفت والتماس کمک میکرد همه ازش فیلم گرفتن وکسی کمکش نکرد نمیشه

از همین جاهاست که مردم نسبت بهم احساس مسئولیت کنن وبدونن جامعه ی سالم با مردمش سالمه وهمیشه انسانیت رو سر لوحه زندگیشون کنن 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی