2777
2789
عنوان

باز صدای جیغ میاد و باز سست شدم🥺

609 بازدید | 42 پست

از وقتی همسایمون مرده...زنش هر روز از ساعت ۵ تا ۷ جیغ میزنه

مثل الان...

استرس بدی دارم ، پاهام سست شده...حالم بده

الان خواهر اون اقا ماشین برادرشو تو پارکینگو دیده داره جیغ میزنه...

میدونم حالشون بده اما کاش رعایت کنن

استرس بدی دارم🥲🥲🥲

میشه دعا کنید خدا صبرشون بده...

همسایمون مرد خیلی خوبی بود...خیلی خوب...

🥺💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

بنده خدا.حالا چرا ساعت ۵ تا ۷ جیغ میزنه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به همین خاطر یه خونه عوض کردم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

خب این چند روزو برو بیرون خونه نمون همون ۵ تا ۷ وگرنه عصبی و حساس میشی 

خیلی سخته خدا صبرشون بده 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یادمه اخرای شهریور چند سال پیش تو اتاقم بودم دیدم یهو از کوچه صدای جیغ و داد میاد از پنجره نگاه کردم زن همسایمون اومده بود تو کوچه میزد تو سر خودش و دورش کلی آدم بودن

دختر ۷ سالش مرده بود🥲

با شما مخالفم.

بنده خدا.حالا چرا ساعت ۵ تا ۷ جیغ میزنه

احتمالا تایم عزاداریشونه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

خدا بهشون صبر بده 

رسمشونه یا فقط اینا از دوست داشتن زیاد این کارو میکنن؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

الان به برادرم پیام دادم که کاش زود بمیری راحت بشیم 

ولی زندگی چقدر سخته کی فکرشو میکرد آرزومون یه روز مرگ کسی باشه

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

یادمه اخرای شهریور چند سال پیش تو اتاقم بودم دیدم یهو از کوچه صدای جیغ و داد میاد از پنجره نگاه کردم ...

چقدر سخته 

فکر کردن بهش هم وحشتناکه

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش