2777
2789

اینقدر مردم از نبودن پسر خوب و خواستگار نالانن که من میترسم مورد هامو رد کنم 

البته بدا رو در جا رد کردم 

از رد کردن متوسط ها تردید دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته مورد هات خوبن بعد از یک سال میفهمی 

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

از کجا معلوم موردت به همون خوبی که دیگران میگن باشه؟ اول خیالت رو از خودت راحت کن بعدا سر فرصت مناسب ازدواجم میکنی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خودم فکر میکنم دخترایی که عین چی کار میکنن و خانواده حامی دارن مجرد بمونن بد نمیشه

اینم نظریه 

ولی شاید بقیه نظرشون فرق کنه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

حالا پسر خوب چجوری اونی رو پیدا کنه که     خوب مونده تا پسر خوب بیاد سمتش برا ازدواج 

اونم بنده خدا هم بخواد ازدواج کنه نمیدونه در کدوم خونه رو بزنه 

حالا از بدشانسیش یه دختری گیرش میاد که همه دوراشو زده

کاربر آقا هستم لطفا در نوشتن کلمات مراعات کنید