2777
2789
عنوان

چرا همه خونه میفروشن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 23 پست

والا ما یه ماه پیش همه ی طلاهامو  ۱۰۷۰۰فروختیم خونه خریدیم الان میبینم همه دارن خونه میفروشن طلا میخرن .با اینکه ارزوم بود خونه دار بشم ولی خوشحالیم به ترس تبدیل شده

یعنی طلا میره بالا و خونه میاد پایین ..یعنی اگه نگه میداشتم طلاهامو خونه ی بهتر و بزرگتر میتونستم بخرم اصلا یه جوریم وسواس فکری گرفتم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا ما یه ماه پیش همه ی طلاهامو ۱۰۷۰۰فروختیم خونه خریدیم الان میبینم همه دارن خونه میفروشن طلا میخ ...

اگر خونه اولتون هست

بهترین کار رو کردید 

شک نکنید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والا ما یه ماه پیش همه ی طلاهامو ۱۰۷۰۰فروختیم خونه خریدیم الان میبینم همه دارن خونه میفروشن طلا میخ ...

منم همین کارو کردم اره نگه میداشتیم بزرگتر میتونستیم بخریم چون فعلا قیمت ملک بالا نکشیده اونم قراره بالا بکشه

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

من وقتی طلا ۷۶۰۰ بود این کار رو کردم ولی خیلی ناراحت نیستم چون معتقدم قسمت اینجوری بوده و کسی هم از آینده خبر نداره

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️