2777
2789
عنوان

کسایی که روزی دوازده ساعت درس خوندن چه روتین داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست

اصلا امکان نداره هفت روز هفته بتونی 12 ساعت درس بخونی

تو باید یه حداقل در نظر بگیری

مثلا روزی حداقل 8 رو بخونم 

بقیه ی تایم هرچقدر بیشتر شد میشه هدیه به خودت

روتینی که باید بیشتر رعایت کنی خوابه

دیگه تهش 7 صبح بیدار شو

شبم نهایتا 1 بخواب

من خودم توی خونه نمیتونستم درس بخونم میرفتم کتابخونه

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

اصلا امکان نداره هفت روز هفته بتونی 12 ساعت درس بخونیتو باید یه حداقل در نظر بگیریمثلا روزی حداقل 8 ...

چرا من بودم قبلا تا ۱۲ ساعت مبخوندم 

الانم از ۶صبح میخونم تا ۱۲ الان یک ساعت بیکاریمو میام اینجا وگرنه یک کله میخونم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم اوایل فکر میکردم که عادت درس خوندنم اینه که شبا بیدار بمونم و درس بخونم

اما بعدش متوجه شدم که به خاطر سکوت اون تایم هست

پس رفتم سالن مطالعه

ببین هر کسی یه قلقی برای درس خوندن داره

کم کم قلق خودت دستت میاد

همه نباید از یه روتین استفاده کنن

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

چرا من بودم قبلا تا ۱۲ ساعت مبخوندم الانم از ۶صبح میخونم تا ۱۲ الان یک ساعت بیکاریمو میام اینجا وگرن ...

هرکسی یه سیستمی درس میخونه 

برای من ثابت نبود

فعلا هیچی دانشگاه افسردگی گرفتم چنان تری به معدلم زدم هیچکس اینجوزی نکرده تمام زحماتمو به باد دادم ا ...

ببخشید چراافسردگی؟

شماباهوشی پرتلاشی چراافسردگی بگیری قطعا ویژگیای دیگ ای ام داری ک مابی خبریم ولی تحسینت میکنم بخاطر تلاش واستمرارت و رشته ای ک قبول شدی ب خودت بیا و کاری که دوس داری انجام بده💫

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببخشید چراافسردگی؟شماباهوشی پرتلاشی چراافسردگی بگیری قطعا ویژگیای دیگ ای ام داری ک مابی خبریم ولی تح ...

شرایط سخت زندگیم 

من دوتا رشته کنکور شرکت کردم زبان و انسانی و زبان هم بین ۹۰۰ تا هزار شدم 

خیلی زحمت کشیدم 

انقدز ناراحتم دوست دارم دویاره برم پیام نور کارشناسی حقوق بخونم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببخشید چراافسردگی؟شماباهوشی پرتلاشی چراافسردگی بگیری قطعا ویژگیای دیگ ای ام داری ک مابی خبریم ولی تح ...

باهوش نیسنم سمج‌ و پرتلاشم 

باهوش نیسنم سمج‌ و پرتلاشم

خب این خیییلی خوبه  هرکسی نداره که ..دمت گرم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شرایط سخت زندگیم من دوتا رشته کنکور شرکت کردم زبان و انسانی و زبان هم بین ۹۰۰ تا هزار شدم خیلی زحمت ...

بجای اینکه بشینی کنج اتاقت و غصه بخوری ببین باید چیکارکنی فکر کن ۱۰۰ سال میخاییم عمر کنیم نگودیگه دیره از سن من گذشت .. حداقلش اینه صد سالگی میگی کردم نشد دیگه بالاتر ازاین ک نیس انجامش بده

خب این خیییلی خوبه هرکسی نداره که ..دمت گرم

مرسی عزیزم نظر لطفته

بجای اینکه بشینی کنج اتاقت و غصه بخوری ببین باید چیکارکنی فکر کن ۱۰۰ سال میخاییم عمر کنیم نگودیگه دی ...

افسردگی من قابل کنتزل نیست 

منم دوست ندارم تو این وضعیت باشم 

افسردگی من قابل کنتزل نیست منم دوست ندارم تو این وضعیت باشم

منم داشتم قبلا میدونم چی میگی