2777
2789
عنوان

ذهن و اطلاعاتت به چالش بکش ـ بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 57 پست
اسمـ شهر با کشور یا اسمـ مکان دیدنی با شهری که درش قرار داره

اسم شهر ایرانشهر 

کشور ایران 

مکان دیدنی ک تو ایرانه 

داری تقلب میکنی

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

ایران بندر عباس

سمرقند - افغانستان 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم شهر ایرانشهر کشور ایران مکان دیدنی ک تو ایرانه داری تقلب میکنی

نوشهره - پاکستان

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ایران ,تهران

کشورهای دیگرم بگو..

اینجوری همش میشه حرف نون

ریاض عربستان ریودوژانریو برزیل برزیلیا برزیل پکن چین بمبئی پمپئی هند تاج محل هند

اولش باید با حرف «نون» باشه..

ریاض عربستان ریودوژانریو برزیل برزیلیا برزیل پکن چین بمبئی پمپئی هند تاج محل هند

تاج محل - هند؟!

جواب :   دبی  - امارات

اولش باید با حرف «نون» باشه..

نوشهر ایران 

نور ایران 

نطنز ایران 

نور آباد ایران 

نیشابور ایران 

نجف نجف آباد ایران 

نایین نایین شهر ایران 

نیاوران نارمک ایران 

عاشق رنگ قرمز پر رنگ 

نوشهر ایران نور ایران نطنز ایران نور آباد ایران نیشابور ایران نجف نجف آباد ایران نایین نایین شهر ایر ...

احسنت . اما در ادامه از کشورهای خارجی هم بگو‌ 

تاج محل - هند؟!جواب : دبی - امارات

تبریز ایران 

تهران ایران 

تنکابن ایران 

تربت حیدریه ایران 

تربت جام ایران 

تفرش ایران 

تجریش ایران 

تهرون ایران 

تفت ایران 

عاشق رنگ قرمز پر رنگ