2777
2789

لطفا اگه راهی بلدین بگین که چجوری از این خونه فرار کنم واقعا پای جونم وسطه تروخدا اگه راهی بلدین بگین من هر شب با استرس میخوابم مادر و خواهرم روانین همش میگن میکشیمت میخوان بکشنم شاید بگین دارن تهدیدم میکنن ولی همین خودش ارامشو ازم گرفته واقعا میترسم تزشون تروخدا راهی بلدین بگین بهم یا دعا کنین کاری به کارم نداشته باشن😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تو یه جایی کار بگیر که جای خواب داشته باشه...مثل کارگاه های خیاطی و جوراب بافی...

نمیزارن از خونه بزنم بیرون چجوری برم اخه مدرسه هم نزاشتن برم بخدا که سه روز مدرسه نرفتم نزاشتن با اینکه درسم خوبه میگن تو میخوای درس بخونی بری دانشگاه اونجا آبروی مارو ببری 

چون گفتم میخوام برم بیرون میگن تو میخوای ایرومونو ببری بمیری بهتره همش کتک همش تهدید میخوان بکشنم

به 123 اورژانس اجتمائی زنگ بزن براشون تعریف کن خودشون حل میکنن مشکلتو حتی حضوری هم میان اگه نیاز باشه

قد بلند عامل بد بختی🥲

به 123 اورژانس اجتمائی زنگ بزن براشون تعریف کن خودشون حل میکنن مشکلتو حتی حضوری هم میان اگه نیاز باش ...

زنگ زدم دیشب

هیچ کاری نکردن واسم فقط سعی کردن با حرف آرومم کنن که به چه دردم میخوره وقتی جونم در خطره

مامانم بهم سم داده بهم خودتو بکش راحت شو انقد حالم بد یود خواستم سمی که بهم داده رو بخورم بمیرم ولی بعدش گفتم کسی که باید خودشو بکشه من نیستم 

خواهرمم بهم قرص داده میگه ما میریم بیرون تو‌ خودتو بکش با این قرصا

نمیزارن از خونه بزنم بیرون چجوری برم اخه مدرسه هم نزاشتن برم بخدا که سه روز مدرسه نرفتم نزاشتن با ای ...

برو امداد اجتماعی و شکایت کن...دفاترشون تو مراکز بهزیستی هست...هرچند اگر ثابت کنی که مورد خشونت واقع شدی و زیر سن قانونی باشی میری پرورشگاه

برو امداد اجتماعی و شکایت کن...دفاترشون تو مراکز بهزیستی هست...هرچند اگر ثابت کنی که مورد خشونت واقع ...

18 سالمه 

اصلا نمیزارن پامو از خونه بزارم بیرون ولی به محض اینکه فرصتش پیش اومد میرم

18 سالمه اصلا نمیزارن پامو از خونه بزارم بیرون ولی به محض اینکه فرصتش پیش اومد میرم

وقتی میگی میترسی و اینقدر استرس داری خوب باید اقدام کنی دیگه...هرچند من نمیدونم تو چیکار کردی که اینقدر روی تو حساس شدن

وقتی میگی میترسی و اینقدر استرس داری خوب باید اقدام کنی دیگه...هرچند من نمیدونم تو چیکار کردی که این ...

مشکل از من نیست خودشون روانین حتی آیرومو جلو‌ شوهر عقدیمم بردن چند روزه خبری از اونم نیست نمیدونم چی بهش گفتم زندگیمو خراب کردن

وقتی میگی میترسی و اینقدر استرس داری خوب باید اقدام کنی دیگه...هرچند من نمیدونم تو چیکار کردی که این ...

تو تاپیک های قبلیت نوشتی نامزد عقدی داری .اون کجاست به اون زنگ بزن؟

پدرت در قید حیات هستش؟

مشکل از من نیست خودشون روانین حتی آیرومو جلو‌ شوهر عقدیمم بردن چند روزه خبری از اونم نیست نمیدونم چی ...

عجیبه اخه...هر چی که هست باید اقدام کنی...من دارم قصه رو از بیرون میبینم اما به هیچ وجه به خودت آسیب نزن و بدون میشه خیلی راحتتر این مشکل رو حل کرد