2777
2789
زندگی کارمندی و حقوقی که به آخر ماه نمیرسه

حقوق شما چنده؟ بله کلی بدیهی و  قسط هم هست

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من😔 دلم خیلی گرفته از فشار بی پولی بعضی موقع گریه میکنم

من افسردگی دارم از وقتی ازدواج کردم مینالم 

داغونم، این وسط التماس دعاهای بقیه هم حالتو میگیره میگم کل داراییم تا آخر ماه ۳۰۰ میگه باشه ۲۰۰ بزنع ...

وای کیه ک متوجه زندگی نیست

حقوق شما چنده؟ بله کلی بدیهی و قسط هم هست

همسر من هم کارمند هم مغازه دار و شغل دومش آزاد قسط هم داریم متاسفانه بازم آخر ماه کم میاره دیگه حقوق کارمندی به تنهایی جوابگو نیست

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

دیگه از بد گذشته شوهرم دو ماه پیش یه میلیون ریخت توی حسابم منم بهش دست نزدم. (مثلا انگار یک میلیارده نمی‌خواستم خورد بشه 😂😂) حالا قسمت جالبش اینه که دو سه روز پیش گفت پول ندارم اون یه تومن رو میزنی برام. گفتم بفرما اینم مال تو. 

ما دیگه از زیر خط فقرم گذشتیم. برای دپرسی کاری نمیکنم والا فقط زنده ام دیگه بدون هیچ خرج و مخارجی

وضعیتمون معمولیه  الحمدالله  فعلا دخل و خرجمون با هم میسازه ولی دیگه نمیشه پس انداز کرد . 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

یه سری حیوانات ، که تو حال خوشو داشتن اصلا نمیشناسنت موقع نداری با آبجی جان پیام میدن

اگر خانواده ات نیستن  مثلا فاميل  یا همکار یا دوست هستن   اصلا جواب نده 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دیگه از بد گذشته شوهرم دو ماه پیش یه میلیون ریخت توی حسابم منم بهش دست نزدم. (مثلا انگار یک میلیارده ...

دورت بگردم  ان شاءالله روزیتون پر برکت و تنتون سلامت باشه