2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از حالا به خودت افکار منفی تلقین نکن. منم ۳۲ سالمه و دومی باردارم، انشاا... اگه حال و حوصلم و شرایط ...

چه خوب.۳۲ و با ۳۶ خیلی تفاوت نداره درسته .بچه تون دختره یا پسر 

چه خوب.۳۲ و با ۳۶ خیلی تفاوت نداره درسته .بچه تون دختره یا پسر

یه پسر دارم، دومی هم انشاا... اسفند دنیا میاد و پسره. به خودت سخت نگیر و پیری القا نکن، من هنوز باورم نمیشه ۳۰ سال رو رد کردم سن روحیم کمتر از شناسنامه ایمه

منم در آستانه ۳۶ سالگی دومی رو تازه باردار شدم .خیلی خوشحال و راضی ام .فقط چند سال اولش سخته کمی برام.بقیه اش عشق و حاله .امیدوارم دختر بشه که همجنس دخترم باشه 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

منم در آستانه ۳۶ سالگی دومی رو تازه باردار شدم .خیلی خوشحال و راضی ام .فقط چند سال اولش سخته کمی برا ...

ان شا الله خیلی خوبه هم جنس .شما دختر اولتون چند ساله است 

هشت سالشه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

هشت سالشه