آشفتگی_های_جهانم مدیر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3908 عنوان بنظرتون من زیادی گندش میکنم 🥲از دیشب دارم گریه میکنم 🫠 | مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 58 پست چون دلم برا همسرم تنگ شدهو اینکه پول نداریم عروسی بگیریم و بریم خونه خودمون هیجوره نمیشه باید صبر کنیم لعنتی عوض شو 1404/08/22 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mjd_bni عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 1144 عزیزم ماهم عروسی نگرفتیم یک عقد ساده تومحضر بله گفتیم وچهارماه بعد خونه کوچیکه کرایه کردیم اومدیم سر خونه زندگیمون هفت سال گذشته و حتی کسی یادش نیست عروسیم گرفتیم یانه
ماماان_کووچولو عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 107 نه عزیزم دوستیمآدم عالم میدونن حتی نمیزارن همدیگه رو ببینیم اونقدر اوضاع بده دلم میخواد بمیرم 😔 چرا نذاشتن؟متاسفم براشون که نذاشتن یه ارتباط حلال شکل بگیرهشما نذار حرفای اونا اثر بذاره عقد کنین
ماندانا111111 عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2813 باز خداروشکر یکی هست براش صبر کنیپس ماهایی که هیچ کسو نداریم و مجبوریم هی صبر کنیم بلکه یکی پیدا بشه چی
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7566 آخه این کارم بخوایم بکنیم بازم خرج زندگی مشترک نمیتونیم از پسش بربیایم وگرنه من اصلا عروسی برام مهم ... پس چرا عقدت کرد وقتی نمیتونه خرج یه زندگی معمولی رو بده؟؟ تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
ته0چین0مرغ0بادمجون0 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 726 قربونت برم میدونم چقدر سخته 🫠💔ولی خب ایشالا درست میشه مطمئنا روزای سخت تموم میشن انشاالله تموم بشه همه جوونا با دل خوش زندگی کنن عزیزم واقعیتش تاپیک قبلی رو خوندم ۱۵ خیلی کمه خیلی خودت برو سرکار شوهرت کارشو عوض کنه چون این مبلغ برای عروسی خرج خونه خیلی کمه دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️🩹
18sna عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 9571 وقتی پول زندگی ندارین چرا ازدواج میکنین؟ فکر و انتخاب روبرای شما گذاشتن
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3908 خوندم تاپیکوبه نظرم اول کلا گزینه عروسی رو بذارین کناربعد بشینین بررسی کنین قسط وامتون تا کی هست؟ تا آخر زمستون یکیش تموم میشه بعد اگه نخوایم عروسی بگیریم باید وسیله قسطی بخره در واقع میشه جایگزین همون وام که بازم هیچی نمیمونه مگر اینکه وسیله دسته دوم از خونه مجردیش که قبلا داشته بیاریم لعنتی عوض شو
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5893 آخه این کارم بخوایم بکنیم بازم خرج زندگی مشترک نمیتونیم از پسش بربیایم وگرنه من اصلا عروسی برام مهم ... چرا خب ازدواج کردین از نحوه ازدواج و گریه ها معلومه عاقل نیستید بنظرم الان فقط روی بحث مالی فوکوس کن کار کنید گاهی ام تو برو بهش سر بزن
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20770 تاپیکت رو خوندم خب شما هم بروسرکار و درامد داشته باش بعد هم جهازت رو مگه خانوادت نگرفتن؟ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
ته0چین0مرغ0بادمجون0 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 726 چرا نذاشتن؟متاسفم براشون که نذاشتن یه ارتباط حلال شکل بگیرهشما نذار حرفای اونا اثر بذاره عقد کنین چون مرض دارن بابام میگه من دوست ندارم بابای اونم میگه دلم نمیخواد عزیزم ما دوست نداریم با نفرین دعوا زندگی کنیم کلی آرزو داریم تا خودکشی دعوا بزرگترها بیان وسط نذاشتن اینقدر این چند ساله غصه خوردم همه مریضی گرفتم 😭 دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️🩹
ماماان_کووچولو عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 107 تا آخر زمستون یکیش تموم میشه بعد اگه نخوایم عروسی بگیریم باید وسیله قسطی بخره در واقع میشه جایگزین ه ... منظورت جهیزیه هست؟وام ازدواج گرفتین؟
18sna عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 9571 چرا خب ازدواج کردین از نحوه ازدواج و گریه ها معلومه عاقل نیستید بنظرم الان فقط روی بحث مالی فوکوس کن ... چون اینا فقط دنبال عشق و دوست داشتن و شوهرن زندگی براشون جوکه بعد عقد میفهمن زندگی واقعی چه شکلیه
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3908 تاپیکت رو خوندم خب شما هم بروسرکار و درامد داشته باش بعد هم جهازت رو مگه خانوادت نگرفتن؟ سمت ما با داماده ولی خب خانوده خودش هیچ کمکی نکردن و نمیکنن لعنتی عوض شو
ماماان_کووچولو عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 107 چون مرض دارن بابام میگه من دوست ندارم بابای اونم میگه دلم نمیخواد عزیزم ما دوست نداریم با نفرین دعو ... عزیزم علت مخالفتشونو بگوبابای شما و بابای ایشون چرا مخالفن؟
dokhtar_ferferi عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 248 تا آخر زمستون یکیش تموم میشه بعد اگه نخوایم عروسی بگیریم باید وسیله قسطی بخره در واقع میشه جایگزین ه ... مگه تو جهاز نمیبری 🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍