آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3903 عنوان بنظرتون من زیادی گندش میکنم 🥲از دیشب دارم گریه میکنم 🫠 573 بازدید | 58 پست چون دلم برا همسرم تنگ شدهو اینکه پول نداریم عروسی بگیریم و بریم خونه خودمون هیجوره نمیشه باید صبر کنیم لعنتی عوض شو 1404/08/22 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3903 اصلا حال درس خوندن ندارم فقط سرم تو گوشیه و گاهی یادم میوفته حداقل تا 2.3 سال وضع همینه گریه میکنم اینم بگم بخاطر شغلش ماهی یکبار همو میبینیم لعنتی عوض شو
ماماان_کووچولو عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 107 عروسی نگیرین خوبچه واجبه؟ به جاش یه سفر مشهد برین دوتایی و برین سر خونه زندگیتومیتونین قبلش یه روزی هم لباس عروس اجاره کنین و عکس بندازین
ته0چین0مرغ0بادمجون0 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 726 عزیزم خوشحال باش چون ما اینقدر آدم بد دورمون داریم حتی نذاشتن عقد کنیم 🥲اینقدر غصه خوردیم جونمون در اومده دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️🩹
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3903 عروسی نگیرین خوبچه واجبه؟ به جاش یه سفر مشهد برین دوتایی و برین سر خونه زندگیتومیتونین قبلش یه روزی ... آخه متاسفانه عروسی نگیریم هم بازم جور در نمیاد شرایط مالیمون حتی برای همون زندگی کردنمون تاپیک قبلم گفتم چجوریه شرایط لعنتی عوض شو
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7566 خب عروسی نگیرین وبرین توخونتونمهم همون عقده که انجام شده جشن واجب نیست میتونین بعدا که شوهرت پول دستش اومد یه جشن بگیریم دخترخاله متم همین کارو کرده تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
ماماان_کووچولو عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 107 اصلا حال درس خوندن ندارم فقط سرم تو گوشیه و گاهی یادم میوفته حداقل تا 2.3 سال وضع همینه گریه میکنم ا ... اشتباهه که دو سه سال زندگی مشترک و فقط به خاطر عروسی عقب بندازیناین همه آدم عروسی نگرفتن چی شد مگه؟ والا که حتی بهترم شد از حرف مردم خلاص شدن
ماماان_کووچولو عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 107 اصلا حال درس خوندن ندارم فقط سرم تو گوشیه و گاهی یادم میوفته حداقل تا 2.3 سال وضع همینه گریه میکنم ا ... اشتباهه که دو سه سال زندگی مشترک و فقط به خاطر عروسی عقب بندازیناین همه آدم عروسی نگرفتن چی شد مگه؟ والا که حتی بهترم شد از حرف مردم خلاص شدن
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3903 عزیزم خوشحال باش چون ما اینقدر آدم بد دورمون داریم حتی نذاشتن عقد کنیم 🥲اینقدر غصه خوردیم جونمون در ... ایشالا خوشبخت باشین الان عقد کردین؟ لعنتی عوض شو
ته0چین0مرغ0بادمجون0 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 726 ایشالا خوشبخت باشین الان عقد کردین؟ نه عزیزم دوستیمآدم عالم میدونن حتی نمیزارن همدیگه رو ببینیم اونقدر اوضاع بده دلم میخواد بمیرم 😔 دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️🩹
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3903 خب عروسی نگیرین وبرین توخونتونمهم همون عقده که انجام شده جشن واجب نیست میتونین بعدا که شوهرت پول دست ... آخه این کارم بخوایم بکنیم بازم خرج زندگی مشترک نمیتونیم از پسش بربیایم وگرنه من اصلا عروسی برام مهم نیست فقط میخوام از این شرایط خلاص شم لعنتی عوض شو
ماماان_کووچولو عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 107 آخه متاسفانه عروسی نگیریم هم بازم جور در نمیاد شرایط مالیمون حتی برای همون زندگی کردنمون تاپیک قبلم ... خوندم تاپیکوبه نظرم اول کلا گزینه عروسی رو بذارین کناربعد بشینین بررسی کنین قسط وامتون تا کی هست؟
آشفتگی_های_جهانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3903 نه عزیزم دوستیمآدم عالم میدونن حتی نمیزارن همدیگه رو ببینیم اونقدر اوضاع بده دلم میخواد بمیرم 😔 قربونت برم میدونم چقدر سخته 🫠💔ولی خب ایشالا درست میشه مطمئنا روزای سخت تموم میشن لعنتی عوض شو