2777
2789
عنوان

بنظرتون من زیادی گندش‌ میکنم 🥲از دیشب دارم گریه میکنم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرستمن صرفا درباره این تاپیکش نظر دادم همین

سایت پر از همین دختر بچه هاست که فکر میکنن ازدواج با اولین پسر زندگی شون قراره چه رویایی براشون رقم بزنه پس بهتره آگاه سازی کنیم تا بدونن ازدواج فقط دوست دارم و عشقم گفتن نیست 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17110005/اگه-فیلم-شوهرتون-با-دوس-دختر-قبلیش-ببینین-چه-میکن ...

خیلی بده تاپیکای قبلی شخم می‌زنین

من کلی تراپی رفتم و تلاش کردم این موضوع فراموش کنم و به زندگی عادی برگردم خیلی بده که بخواین موضوعات گذشته رو برام یادآوری کنین با این کارتون 

لعنتی عوض شو 

سایت پر از همین دختر بچه هاست که فکر میکنن ازدواج با اولین پسر زندگی شون قراره چه رویایی براشون رقم ...

میدونی مشکل چیه

به جای همین آگاه سازی و اینکه بگن چجوری انتخاب کن و کیو انتخاب کن، خیلیا ازدواج و خراب میکنن

میگن ازدواج نکن، دیر ازدواج کن

این که شد پاک کردن صورت مسئله

استارتر مواظب باشاین چیزا خط قرمزه

راستش من داغون شدم سر این قضیه 

همسر من قبلا یه دوس دختری داشته که بهش خیانت کرده (دختره خیانت کرده ) 

اون ویدیو هارو وقتی با هم خوب بودن گرفتن هر دو راضی بودن 

من از اینکه اون رابطه تموم شده مطمئنم 

به همسرم گفتم چرا نگه داشتی گفت وقتی نامزد کردیم مزاحم میشده می‌گفته اشتباه کردم و برگرد و اینا منم بهش گفتم اگه بازم مزاحم بشی ویدیو هاتو نشون خانواده ات میدم 

یه دفعه ام پیام همسرم دیدم که بهش بد و بیراه گفته بود و گفته بود تهدید کرده بود دیگه مزاحمش نشه برا همین میگم مطمئنم تموم شده 

بازم برام قابل تحمل نیست و کلی تلاش کردم که حالم بهتر بشه و فراموش کنم 

لعنتی عوض شو 

میدونی مشکل چیهبه جای همین آگاه سازی و اینکه بگن چجوری انتخاب کن و کیو انتخاب کن، خیلیا ازدواج و خرا ...

عزیزم ایشون انقدر نا بالغ و بچه‌اس که همین الانم نمیدونه ازدواجش غلطه چرا باید از همه تاپیکا حمایت کنیم؟ از همه ازدواجا؟ ازدواج خوبه ولی به وقتش برای دو نفر بالغ بعد کلی

تحقیق و آشنایی و مشاوره ولی نه برای بچه سال که هیچ‌چی نمیدونه و حتی توانایی تصمیم گیری نداره حتی نمیدونه درست چیه غلط چیه  ایشون فردا بچش به دنیا بیاد قراره چه بچه ای تربیت کنه با کدوم سواد و دانش ،ازدواج خیلی مسئله بزرگ و مهمیه نمیدونم چرا خیلیا سهل انگاری میکنن چون کل جامعه رو‌تحت تاثیر قرار میده 

خیلی بده تاپیکای قبلی شخم می‌زنینمن کلی تراپی رفتم و تلاش کردم این موضوع فراموش کنم و به زندگی عادی ...

به جای تراپی باید بری دکتر و کلی آزمایش بدی وقتی میگم هیچی نمیدونی و بچه ای ناراحت میشی واقعا هیچ‌چی نمیدونی خوش به حالت

عزیزم ایشون انقدر نا بالغ و بچه‌اس که همین الانم نمیدونه ازدواجش غلطه چرا باید از همه تاپیکا حمایت ک ...

شما با چه سندی میگی من نابالغم ؟ 🫠 

چرا باید غلط باشه ؟ اینکه همسرم پول نداره ؟ یا اینکه قبلا دوس دختر داشته ؟ 

آره حماقت کرده فیلم هارو پاک نکرده منم از دیدن اون فیلما مردم و زنده شدم اما خودش بدتر از من نابود شد پس گذشت کردن چی میشه ؟ من اگه یه درصد میدونستم که گذشته براش تموم نشده یک دقیقه هم نمیموندم و طلاق میگرفتم 

باور کن ما هم میدونیم اعتماد به نفس و خط قرمز چیه 

لعنتی عوض شو 

خیلی بده تاپیکای قبلی شخم می‌زنینمن کلی تراپی رفتم و تلاش کردم این موضوع فراموش کنم و به زندگی عادی ...

بحث شخم زدن تاپیک‌و گذشته نیس بحث اینه انقدر تو‌پوچی غرق شدی که نمیدونی ازدواجت اصلا درست نیس کل عمرتو باید بزاری پای هیچی که شاید ده سال بعد یه زندگی عادی داشته باشی و اگه هم دنبال عشق و‌شوهری بازم انتخابت غلطه چون حتی الانم از شوهرت دوری من هیچ چیز مثبتی تو این زندگی نمیبینم بعضی وقتا آدم تو سن کم تلنگر بخوره بهتر از اینه که با چند تا بچه تو ۴۰ سالگی دنبال طلاق باشع 

شما با چه سندی میگی من نابالغم ؟ 🫠 چرا باید غلط باشه ؟ اینکه همسرم پول نداره ؟ یا اینکه قبلا دوس دخ ...

همین که هنوزم نمیدونی نابالغی یعنی نابالغی

با کسی ازدواج کردی که حتی پول خرد و خوراک نداره دیگه ماشین و خونه و زندگی و مسافرت و بچه و طلا و تفریح به کنار

با کسی ازدواج کردی که رابطه جنسی داشته اسن یعنی ایشون نه حلال میدونه نه حرام اهل خیانت و زنا هست هزار تا مریضی داره 

حالا اخلاق و بقیه چیزا رو‌نمیدونم صرفا با یه تاپیکت من متوجه میشم چقدر بچه ای به فکر خودت باش میدونی چرا؟ چون هیچ دختری قبول نمیکنه با شرایط شوهرتو باهاش ازدواج کنه ولی تو اگه کمی صبر میکردی شاید یه خواستگار بهتری داشتی که حداقل میدونستی اگر هم پول نداره ولی ذاتش پاکه