2777
2789
عنوان

ی مشاعره مون نشه

283 بازدید | 47 پست

در دیده بجای خواب آبست مرا 

زیرا که به دیدنت شتابست مرا 

گویند بخواب تا که خوابش بینی

ای بی خبران چه جای خواست مرا

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا 

بی وفا حالاکه من افتاده ام از پا چرا

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالاکه من افتاده ام از پا چرا

الا یا ایها الساقی ادر کأسا و ناولها 

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

به من گفتی صبوری کن صبوری ...

یوسف گمگشته باز آید به کنعان عچغم مخور 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور 

الا یا ایها الساقی ادر کأسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها

از چاشنی قند مگو هیچ وز شکر

زان رو که مرا از لب شیرین تو کام است

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

از چاشنی قند مگو هیچ وز شکرزان رو که مرا از لب شیرین تو کام است

تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 

رونق عهد شباب است دگر بُستان رامی‌رسد مژدهٔ گل بلبل خوش الحان را

از دوست به یادگار دردی در م 

کان درد به صد هزار درمان ندهم

روبه روی آینه چشمات نبندخورشید از نور خودش کور نمیشه

هر که درین بزن مقرب تر است 

جام بلا بیشترش میدهد

مپرس ازمن چرا در پیله ی مهر تو محبوسمکه عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد:)

دانی که را سرد صفت پاکی 

آن کو‌وجود پاک نیالاید 

وه چه بیگانه گذشتی نه کلامی نه سلامینه نگاهی به نومیدی نه امیدی به پیامی :)

یکی روبهی دید بی دست و پای

فرو ماند در لطف و صنع خدای