2777
2789

البته هنوز منو ندیده درخواست داره که قبل از خانواده ها اول بریم بیرون هم دیگه رو ببینیم اگه پسند شدیم بعدش ادامه دار بشه 

چون ناشناس هست و منو ندیده 

ولی خب من تا حدودی واقعیت زندگیمو قبلاً به معرف گفتم بچه طلاقم با مادر و برادرم زندگی میکنیم ولی خب خانواده با آبرویی هستیم و داداشام هم شغل خوب و آبرومندی دارن از نظر اجتماعی

خودمم کارشناسیمو گرفتم ولی الان دارم برا آزمون شغلی میخونم ولی خب تا قبل این آزمون به طرف گفته بودم توی شرکتی دارم کارآموزی حسابداری میرم در حالی نرفتم 

الان دارم برا آزمون میخونم 

ولی طرف خونه و ماشین داره و شغل هم شرکتی هست 

تازه باباشم بازنشسته دانشگاه علوم پزشکیه 

احساس میکنم خیلی از ما بالاترن و من از این بابت خجالت میکشم

بالا شهر زندگی میکنن 

من پایین شهر ولی اون هنوز نمیدونه 

ردش کنم کلا؟؟؟

چه بهانه‌ای بیارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد ب نفس داشته باش اونو بالاتر از خودت نبین

چه جوری واقعا

من احساس می کنم هیچی نیستم 

راستش این روزا فقط به همون آزمون شغلی فکر میکنم اگه قبول بشم زندگیم زیر و رو میشه اون وقت میتونم بگم منم هستم 

ولی الان چی 

عزیزم به نظرم خیلی هم متناسب هستین، همیشه آقا باید یکی دو سطح از نظر مالی بالاتر باشه

آره خب 

اتفاقا منم دنبال موردیم که از نظر مالی خوب باشه 

ولی باباش خیلی از بابای من بالاتره

من خجالت میکشم دو روز دیگه آبروم می‌ره 

حساس نباش و پیش‌بینی نکن، شانس خوت رو امتحان کن و بهش به عنوان یه فرصت نگاه کن، بزار یک گزینه باشه برات.

ضمنا دختر سالم و خوب نیازی به توجیه خونه بالاشهر و پایین شهر نداره!! میانه رو باش...

انشالله هرچه هست براتون خیر و خوبی باشه 🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

آفرین دو دستی بخت خوبت رو تقدیم یکی دیگه کن ، دختر خوب برو شاید قسمت هم بودید و طرف عاشقانه دوست داش ...

تو زندگیم اصلأ اعتقادی به عشق ندارم 

احساس میکنم ازدواج یه معاملس که دو طرف باید در سطح هم باشن

آره خب اتفاقا منم دنبال موردیم که از نظر مالی خوب باشه ولی باباش خیلی از بابای من بالاترهمن خجالت می ...

این حرفا چیه میگی ، اعتماد به نفس داشته باشه 

مگه خانوادت دزد و قاچاقچی ان که آبروت بره ، حالا پدرشون از پدر شما بالاتر باشه مگه چی میشه مطمئن باش این چیزا برای مردان مهم نیست، اونا دنبال یه دختر خانوم خوب و نجیبن که خونه داری بلد باشه ، مهربون باشه ، شخصیت مستقل و قوی ای داشته باشه، ظاهرشم آراسته باشه

اگه بدوني دايي من كه پزشكه و اروپا زندگي ميكنه اومد ايران چ زني رو گرفت و با خودش برد در مورد خودت ا ...

الان زندگیش چطوره ؟

آخه وقتی دو نفر در سطح هم نباشن تو زندگی به مشکل میخورن

چه جوری اعتماد به نفس داشته باشم اگه از بابام پرسید چی بگم