2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرت واضح میتونه حرف بزنه شعر حفظه شمارش اعداد تا چند بلد

باورت میشه قبل اینکه بره مهد لکنت داشت اصلا نمیتونست حرف بزنه خداروشکر تو این دو ماهی کا داره میره کلی شعر حفظ کرده قران چند تا سوره حفظ کرده شمردن هم با غلط و غلط فکر کنم تا 25 میشماره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باورت میشه قبل اینکه بره مهد لکنت داشت اصلا نمیتونست حرف بزنه خداروشکر تو این دو ماهی کا داره میره ک ...

شعر چندتا بلده خودت یادش،دادی دختر من سوره بلد ولی،شعر بلد نیست چیکار کنم 

باورت میشه قبل اینکه بره مهد لکنت داشت اصلا نمیتونست حرف بزنه خداروشکر تو این دو ماهی کا داره میره ک ...

الان میگه معلم تو مهد بهشون چی گفت اتفاقای روز رو براتون تعریف میکنه

شعر چندتا بلده خودت یادش،دادی دختر من سوره بلد ولی،شعر بلد نیست چیکار کنم

شعر چهار پنج تا بلده نه تو مهد یاد گرفته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الان میگه معلم تو مهد بهشون چی گفت اتفاقای روز رو براتون تعریف میکنه

تعریف نمیکنه خانومشون تو کانال کلاسشون از تک تک کاراشون فیلم میگیره میذاره که چه کارایی کردن هرروز 

تعریف نمیکنه خانومشون تو کانال کلاسشون از تک تک کاراشون فیلم میگیره میذاره که چه کارایی کردن هرروز

اره برای ما هم فیلم میگره ولی میگم خودش تعریف کنه الان پسرتون واضح مثل بزرگا حرف میزنه

اره برای ما هم فیلم میگره ولی میگم خودش تعریف کنه الان پسرتون واضح مثل بزرگا حرف میزنه

خب بچگونه حرف میزنه مثل بزرگتر ها نه ولی میتونه حرف بزنه تقریبا همه میفهمن چی میگه

خب بچگونه حرف میزنه مثل بزرگتر ها نه ولی میتونه حرف بزنه تقریبا همه میفهمن چی میگه

دختر منم اینجوری حرف میزنه مینرسم نکنه چیزیش بشه تو نی نی سایت میگن اوتیسمه نگران شدم خب بچگونه حرف میزنه

دختر منم اینجوری حرف میزنه مینرسم نکنه چیزیش بشه تو نی نی سایت میگن اوتیسمه نگران شدم خب بچگونه حرف ...

نه بابا این حرفا چیه اوتیسم کای نشونه داره بچه اوتیسمی اصلا نمیتونه مهد بره چون گوشه گیری میکنه با کسی بازی نمیکنه الکی چرا عیب میذاری رو بچت