2777
2789
مطمعنی؟

بله عزیز دلم من شماره بعضی ارباب رجوع هام رو اینطوری دارم ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنی؟

فقط اگه خودت قبلا حتی یک بار اون شماره سیو کرده باشی همچین چیزی ممکنه.

اگه مخاطب شماره تو رو داشته باشه تو هم میتونی شماره اونو ببینی هرچند جز مخاطبینت نباشه

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
مطمعنی؟

یعنی تو کانتکت هام نیست فقط تل 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
میشه بیای خصوصی

من بلد نیستم

بنظرتون ممکنه اون شماره رو سیمکارت سیو باشه ولی تو گوشی ن

نه چون اگه رو سیم کارت بود حتما تو دفترچه مخاطبات میومد دیگه ...اون تو تل ذخیره شده برو تو همون تل بزن روش تو اون سه نقطه حذف اش کن

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

شاید یا تو کسی رو هک کردی یا کسی تورو هک کرده ک مخاطب ها اینجوری میاد بالا.

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
چجوری؟

برو رو اسمش بزن گوشه اسمش سه تا نقطه میاد روش نوشته دلیت اونو بزن

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
نه چون اگه رو سیم کارت بود حتما تو دفترچه مخاطبات میومد دیگه ...اون تو تل ذخیره شده برو تو همون تل ب ...

با اجازه استارتر یه سوال

اگه فقط به مدت نیم ساعت تل کسی رو رو لپتاپ نصب کنیم و سریع پاکش کنیم مثلا وقتی اون شخص خوابه بعد که پاک کردیم میفهمه؟ یا فقط اگه تل رو لپتاپ بمونه متوجه میشه؟

منتظر اتفاقات خوبم 
با اجازه استارتر یه سوال اگه فقط به مدت نیم ساعت تل کسی رو رو لپتاپ نصب کنیم و سریع پاکش کنیم مثلا ...

اگه بخوای متوجه نشه باید اون پیامک تاییدی که اومده رو گوشی حذف کنی بعدم تو تنظیمات حریم خصوصی برو نشست های فعال دیگه رو خاتمه بده اونجوری دیگه متوجه نمیشه که رو لبتاپ نصبش کرده بودی البته اینجوری اکانت روی لبتاپ هم حذف میشه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اگه بخوای متوجه نشه باید اون پیامک تاییدی که اومده رو گوشی حذف کنی بعدم تو تنظیمات حریم خصوصی برو نش ...

گوشیش قفل داره ولی من میخوام اکانت رو لپتاپ رو حذف کنم فوری فقط چک میکنم و تمام اون پیامم مهم نیست واسه خودم یکی دوبار اومد ولی اصلا تو نشست فعال فقط گوشی خودم هست میتونم انکار کنم میگم به من چه کلا میخوام بدونم بعد نیم ساعت اون اکانت رو حذف کنم رو لپتاپ تو نشستهای فعال که دیگه نمیاد نه؟

راستی چون قفل داره دسترسی ندارم فقط میتونم اون پیام تل که میاد رو بخونم چون پیاما وقتی قبله میاد رو صفحه

منتظر اتفاقات خوبم