2777
2789

میشه لطفا کامل بخونین بعد نظر بدین سعی میکنم کاملا خلاصه بگم

من تو یه سالن مطالعه دارم درس میخونم

مغازه یکی از اشناهامون روبروی این سالنه

این زنگ زده در کمال پررویی به بابام گفته به فلانی(من) بگو امار فلان دخترو ک اونجا رفت و امد داره برام دربیاره

منم ازش اصلا خوشم نمیاد . گفتم همچین کسیو اینجا نمیشناسم.

تموم شد تا اینکه همون دختر مد نظر از یه اتاق دیگه اومد اتاق ما...

هر روز میرفت لب پنجره (لب پنجره رفتن ممنوعه) و با ایما و اشاره با پسره حرف میزد

دیشب تو مهمونی مادر پسره گفت فلان دختره دست از سر پسرم برنمیداره

اینجوری شد که امروز اومدم و دیدم مسئول اونجا با دو سه تا دختر ک اون پسرو میشناسن نشستن

میخواستم ته حرفام بگم پنجره رو ببندیم و نگیم نره لب پنجره تا حاشیه هارو تموم کنم

چون کنار من هم هست، حواسم پرت میشه واقعا

ادامه...

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

گفتم اره میگن که پسره دست برداشته ولی دختره ول نمیکنه

اینارو دیشب تو جمع خونوادگی ما میگفتن که فلان بهمان

یهو حمله کردن بهم اره تو خجالت نمیکشی تهمت میزنی بهش

گفتم من نقل قول کردم کی تهمت زدم! فقط میخوام تهش بگم پنجره رو ببندن!

گفتن نه کلا تو دروغ میگی اون دختره لب پنجره نمیره!

برای اینکه حرفمو ثابت کنم گفتم دخترای هم اتاقیم دیدن لب پنجره رفتن و ایما اشاره هاشو

اینجا ک ضایع شدن، برگشتن به من گفتن اصلا به تو چه ربطی داره!

منم گفتم ربطش اینه ک نمیخوام دم گوشم حاشیه باشه

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد گفتم من دلم برا دختره سوخته نمیخوام پشتش حرف دربیاد انقد

میز بغل من میشینه هرچی بشه منم درگیر میشم

بخصوص ک فامیل هم هست

ولی اونا حتی نذاشتن من حرفمو کامل بزنم

تهدیدم میکردن

خونوادتو میگیم بیان ببینن تو چرا انقدر حاشیه درست میکنی

میگم بابا اخه کدوم حاشیه من فقط میخوام به یه بهونه بگی نره لب پنجره تا خونواده پسره دهن منو سرویس نکنه

اصلا دخالت نکن

ادامشم بخون لطفا

نباید چیزی میگفتیبا گفتن این حرفا فکر میکنن تو به اون دختر حسودیت میشه

چی بگم

خیلی بهم توهین کردن خیلی

بی نظرم بی تقصیری

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»