2777
2789

من الان از وقتی که دبستان بودم خیلی قرآن خواندن رو دوست داشتم و آرامش می‌گرفتم حتی جز سی قرانم حفظ کردم و همیشه حتی توی راهنمایی و دبیرستانم که کتاب قرآن و دینی داشتیم با اینکه معلم ها نمی‌خواستم ولی خودم برای سرگرمی می‌خواندم برام لذت بخش بود و از پارسال یکی از اهدافی که برای خودم. گذاشتم اینه که قاری قرآن بشم و یاری حرفه ای در دنیا ، توی قاری هوایی هم که دیدم حامد شاکر نژاد رو صداش رو دوست دارم و می‌خوام در آینده در کنار قاری بودن ، حافظ کل قرآن بشم ، خانواده هم مذهبی نیستن، حتما نماز هم نمی‌خونم البته منم نمی‌خونم 

ولی امسال که دانشگاه قبول شدم می‌خوام هر روزی که پدرومادرم خانه نبودن یک صفحه قرآن بخوانم چون نمیخوام بدونن ، صدام هم با اینکه کلاس نرفتم خوبه ، می‌خوام هم از خواندش لذت ببرم و هم خدا بیشتر همیشه توی درسام کمکم کنه 

بنظرتون بهم توی تحصیلم و رسیدن به اهدافم کمک می‌کنه با قرآن خواندن اونم با صوت 

یعنی تاثیری داره؟ خودم می‌دونم داره ولی می‌خوام بدونم کسی همچین تجربه ای داشته

اگه خوندن قران همراه با فهم و عمل ب قران باشه بله خیلی تاثیر گذاره تو همه ی مراحل زندگیتون

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاد تاثیر داره هم ادم ارامش میگیره هم فکر میکنه خدا داره باهاش حرف میزنه هم خیلی از جاها دستتو میگیره و کمکت میکنه هم حافظتم تقویت میشه تصمیم خیلی خوبی گرفتی 

قرآن نوره 

خانه ای که قران تلاوت بشه ، سرشار از نور خداست و اهل خانه شامل لطف خدا میشن 

حتما در کنار قرآن خوندن، نمازتم شروع کن ، بدون روز قیامت از نمازت سوال میشه  نه از قران خوندن، پس واجبتو انجام بده تا توفیق مستحباتم حاصل بشع ، قطعا پیشرفت میکنی در تحصیل