2777
2789

یعنی هررررجا هرکی رو دیدم اذیت کرده بقیه رو ، آزار داده و هرکاری دوست داشته کرده ، بهترین زندگی رو داره !

خواهرشوهر خودم ! یه نمونه ش! اوونقدر اذیت کردن منو ، بچمو ، اونقدر توهین کردن و اشکمو درآوردن ، ولی آخرش چی شد؟ ازدواج کرده ، مادرشوهر و خواهرشوهرش دوسش دارن و تازه زایمان کرده و عاشق بچه ش هستن !

اون وقت منو بگو ک دربغ از یه بی احترامی! و همه چیزو به خدا سپردم 🤦🏻

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بلا زیاد سرم آوردن ندیدم چیزیشون شه یکیش زن بابای شوهرم

منم دقیقا ! از بچگی کلی سختی کشبدم ، نه یالم بود بابام فوت شد ، با کلی سختی بزرگ شدم ، آخرشم خانواده شوهرم بودن که واقعا روزای سختی رو کذروندم ! دریغ از یک چیز کوچولو ! ک بگی خدا جوابشونو داد! 

درکت میکنم کامل !

من کلا دیگه عدل خدا ناامیدم

توصیه میکنم از عدل خدا صحبت نکنید

همیشه از خدا خواسته باشین از فضل باشما رفتارکنه   نه از عدلش

خدایی که دنیایی به این عظمت افریده مطمئن باشید تو کار من وشما نمیمونه که بخواد براتون کم بزاره

ولی اگر منتظر نشستین که ظالم جواب ظلمش ببینه فقط دارین عمرتون حروم میکنید خدایی که من میشناسم دیر یا زود جواب ظلم میده 

وقت وعمر تون صرف رشد شخصی تون کنید 

شما بندگی کنید ،خدا هم خدایی ش خوب بلده 

توصیه میکنم از عدل خدا صحبت نکنیدهمیشه از خدا خواسته باشین از فضل باشما رفتارکنه نه از عدلشخدایی ک ...

از کجا میدونی این همه سال بندگی نکردیم؟ این همه سختی کشیدیم؟ با خدا راحت نباشیم با کی راحت باشیم؟ 

پس چرا تا پامونو کج می‌ذاریم ، خدا جواب مارو میده؟

نفست از جای گرم بلند میشه به کسایی ک زندگی های سختی داشتن ، توصیه نکنید لطفا !

مگ خواهر شوهرت اذیتت کرده که باید تاوانش پس بده ببین مقصر اصلی کی بوده..‌.

مهربون تر از خدا نداریم خوب جایی نشسته و میدونه کیو کجا قرار بده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

منم به همین نتیجه رسیدم

بخدا خیلی سخته ، ببینی همپنایی ک زندگیتو سیاه کرده بودن، خودشون زندگی خوب و بدون مشکلی دارن !

گیریم ک اون دنیا جواب بدیشونو ببینن ! به چه درد من میخوره؟

مگ خواهر شوهرت اذیتت کرده که باید تاوانش پس بده ببین مقصر اصلی کی بوده..‌.مهربون تر از خدا نداریم خو ...

اره عزیزم  ، پنج سال اول زندگی رو با توهین و رفتارای بد و اذیت بچه مون برای ما سیاه کرد ! یعنی انواع چیزا ! توهین و تیکه انداختن تو جمع تا توهین به پدرم کو فوت شده ! دیگه چیکار باید میکرد ک‌نکرده؟! 

از کجا میدونی این همه سال بندگی نکردیم؟ این همه سختی کشیدیم؟ با خدا راحت نباشیم با کی راحت باشیم؟ پس ...

منظورم متوجه نشدی گفتم تو وظایفت انجام بده وانقد شک نکن

خودم تو زندگیم ازادمای زیادی کشیدم ظلم دیدم اگ بهت بگم روزی که از خداخواستم عدلش بهم نشون بده چه اتفاقاتی افتاد برام میفهمی منظورم چیه

ولی دیدم یه ادمایی تاتونستن ظلم کردن بعد بیست سال به مصیبت هایی دچارشدن که اصلا دوایی نداشت 

بدتر از کارایی که کردن سرشون اومد مطمین باش ،به این موضوع شک نکن ،در هم همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه 

نفسمم ازجای گرم درنمیاد کلی الانم مشکل دارم تو زندگیم 

بخدا خیلی سخته ، ببینی همپنایی ک زندگیتو سیاه کرده بودن، خودشون زندگی خوب و بدون مشکلی دارن !گیریم ک ...

دقیقا. فقط تصمیم گرفتم دیگه خوب نباشم و کسایی که بهم بدی می کنن در جا جوابشونو بدم. کار دیگه ای از دستمون برنمیاد. جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته