2777
2789

بعد از نماز ظهر دو رکعت نماز میخونم به نیت برآورده شدن خواسته و نیت هرکس که تو این تاپیک پست بذاره. لطفا نیت کنید.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شفای مهسا لطفا

سالهاس با بیماری دست و پنجه نرم میکنه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

نیت کردم❤

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

وای عزیزم🥺😭 من خیلی خیلی نیاز دارم از امام رضا واسم میخوای اون اتفاقی که دیشب ازش خواستم امسال اتفاق بیفته

به اسم کاربریم دعا کن خیلی خیلی ازت ممنونم منم دعا میکنم به هر چی خواستی برسی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

یا رضا جانم 

خدا روشکر به سلامتی قبول باشه 

میشه از طرف من بگی امام رضا جونم زینب منتظر دعوتتونه اگر تاپیکمو بخونی خیلی وقته منتظرم بطلبه برام دعا کن خیلی نیاز دارم بهش