2777
2789
عنوان

من حق دارم از پسره ناراحت شم یا ن

157 بازدید | 20 پست

آشنایی قبل ازدواج هستیم

من‌ماشین دارم و اون نه و اصرار میکنه ک صبر کن تا یکی دوماه دیگ بخرم و بیام جلو و دوتا خواستگار رد کردم براش ،سطح مالی خانواده من خیلی بالاتر از ایشون هست ولی اخلاق و ایمانش خوبه

یه وسیله برا کارم میخواستم که تو شهرش قیمت و تحقیق کنه و بهم بگه،اصلا تعارف نکرد ک خودم برات میخرم و هزینه نکن،برا تولدش در حد ۲_۳تومن باکس مردونه گرفتم و ایشون دستبند نقره ،دوبار کافه در حدعصرونه

من حساس نبودم و چیزی از کسی نمیخواستم تاالان ولی میگن نشونه ها قبل ازدواج رو جدی بگیرید چطور بفهمم خسیسه یا نه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پول نداره دیگ چیکار کنخ

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران آشنایی و هنوز عقد نکردین باکس مردونه گرفتی ؟

ماشین ک نخریدم براش ،ماگ و اینچیزا بود 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چوم سطحش پایین تد از توعه، نمیتونه خرج کنه

کلاس خلبانی میره شهریه اش زیاده

نه فقط سطح مالی بلکه سطح توقعتم بالاست کلا فرهنگاتون باهم فرق می کنه از من می‌شنوی به درد هم نمیخورین

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزم پول ملاک زندگی شده هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره غلط کرده اگه میبینی در حدت نیست و خواستهاتو رف ...

پول مهمه ولی الان که نه بار نه به دار چه معنی داره این جور خرج کردن واقع داشتنا

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اگه خواستگارات خوبن،بهش ون فکرکن

فامیل معرفی کردن و دیدار نداشتم باهاشون و لی موقعیت مالیشون خوبه

عزیزم پول ملاک زندگی شده هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره غلط کرده اگه میبینی در حدت نیست و خواستهاتو رف ...

در آینده ک خلبان شه درامد هر ماهش ۳۰۰ میلیون میسه