2777
2789
عنوان

اینجا دو نفرو شناختم

184 بازدید | 5 پست

از دوستامن یبارم راجعم تاپیک زده بود انقد از رابطه خوب خودش و شوهرش و زندگی خوب میگه اصلا اینطور نیست قبلا هی پیام میداد بهم ک ۸ ماهه شوهرم بهم دست نزده یا رفتم سمت شوهرم پسم زد چکار کنم و....

یکی دیگه هم عکس گذاشته بود درخواست گزارش برا حذف تاپیکش داشت اصلا متاهل نیست😐 موندم عکسه رو از جایی کش رفته بود یا تاپیکاش تخیلی بوده

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

اینجا هیچ کس شناسایی نمیشه 

بین 85 میلیون ادم

اینها فقط تخیلات ماست که وقتی دوتا نقطه مشترک با طرف مقابل میبینیم ذهنمون فکر میکنه اونه. شک نکن

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا هیچ کس شناسایی نمیشه بین 85 میلیون ادماینها فقط تخیلات ماست که وقتی دوتا نقطه مشترک با طرف مقا ...

نه این دوتا رو کامل میشناسم اولی که خودش تو تاپیک عکسای منو شوهرم اومد نظر نوشت و پاک کرد بعد من سرچش کردم دیدم فاطیه😁 چون تو خونه رب و اینا هم درست میکنن از اونا هم نوشته بود از جریانهای جاریش و خودش و...

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

نه این دوتا رو کامل میشناسم اولی که خودش تو تاپیک عکسای منو شوهرم اومد نظر نوشت و پاک کرد بعد من سرچ ...

بازم میگم یقین نکن

مگر اینکه واقعا عکسشونو دیده باشی

کم نیستن ادم هایی که با من نقطه اشتراک دارن توی زندگی و من نمیشناسمشون

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بازم میگم یقین نکنمگر اینکه واقعا عکسشونو دیده باشیکم نیستن ادم هایی که با من نقطه اشتراک دارن توی ز ...

حرفتون درست ولی دومی عکسشو دیدم اولی اومد اسم خودمو شوهرمو نوشت هیچکس نمیدونه چیه بعد هم ی جمله نوشته بود