2777
2789
عنوان

صد سی هزار پول رایگان 😁

146 بازدید | 14 پست

با اولین ورود به برنامه میلی با کد دعوت زیر که ماله خودمه ۱۰ میلی گرم طلا  میده بهتون تا دیروز ۵ بود الان دو برابر شد یعنی ۱۳۰ هزار تومان باز خوبه هر کی نداره نصب کنه ضرر نداره 

milli-faact

کد دعوتم ☝️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اونی که ثبت می‌کنه جرات داشت برداره

من برداشتم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بله

ملی گلد ثبت نام کردی؟ میشه کد معرف منو بزنی بتونم برداشت کنم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ملی گلد اره تو چی او ام پی فینیکس داری

نه ندارم 

اون ۱۲۰ هزار میده WW3JJARSFکد دعوتم معتبر هم هست از مایکت دانلود کن

شما برداشت کردی؟ 

شما برداشت کردی؟

بله خودمم چند سری برداشت کردم کاملا معتبره همه جا حتی سایت های معتبرم تبلیغش رو دادن 

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۰ سوت طلا به ارزش ۱۱۵هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .