2777
2789

من عقدم با اجازه شوهرم میخاستم ناخونامو لمینت کنم به دوستم که ناخن کاره گفتم بیا خونمون. قبلش ب مامانم گفتم ببین کاشت نیس جلو دوستم ابرو ریزی نکنیا یکم غر زد دوستم ک اومد اومده تو اتاق میگه کاشت نزنیا حرامه من بدم میاد ی سروصدایی ب پا کرده ابروم جلو دوستم رفت اخه ب تو چه😭 چیکار کنم تو کارام دخالت نکنه همینجوری تو کارای منو نامزدمم دخالت میکنه بگی نکنم ناراحت میشه بدجور 

خب تو میرفتی پیش دوستت مجبور نبودی اونو دعوت کنی که وقتی مامانتو میشناسی

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه دختر جان اگه شوهر داری خونه ی مادرت چه می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موقعی عقد کنید که بتونید مستقل بشید 

خیلی سخته آدم تو خونه ی مردم بره تو اتاق با شوهرش رابطه برقرار کنه 

معلومه ناراحت میشن

خودشم مایل بود بیاد خونمون هنوز سالن نزده

ای بابا . دفعه بعدی تو برو خونشون یا برو ارایشگاه یکی دیگه ، رفیقتو بیخیال

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

معلومه تو خونه ی مادرت برای شوهرت ازک دوزک کنی ناراحت میشه کلا ناراحتی مادرت از چیز دیگه است زوج ع ...

فک کنم عقد باید هرکی خونه خودش باشه بعد ازدواج کنن خونه بگیزن برن سر زندگیشون😑😑😑😑

فک کنم عقد باید هرکی خونه خودش باشه بعد ازدواج کنن خونه بگیزن برن سر زندگیشون😑😑😑😑

ما که هر تاپیکی  دیدیم میگن  شش هفت ساله عقدن  مکان هم ندارن

البته اکثر این تاپیک ها را خواهرشوهرهای مجرد می زنن میگن  عروس مون اصلا از خونه مون نمیره بیرون صبح تا شب و شب تا صبح تو اتاق برادرم است

یکی بود تمام تاپیک هاش همین بود

یک روز تاپیک زد عروس مون تو عقد حامله است رفت تو پربازدیدا

ما که هر تاپیکی دیدیم میگن شش هفت ساله عقدن مکان هم ندارنالبته اکثر این تاپیک ها را خواهرشوهرهای ...

حالا خانواده ها از وضع مالی بچه هاشون خبر دارن بابد تا ی حدی درک کنن. من خودم خونه پدر شوهر موندن رو‌درست نمیدونم تو دوران عقد ولی خب گاهی مجبوری

ما که هر تاپیکی دیدیم میگن شش هفت ساله عقدن مکان هم ندارنالبته اکثر این تاپیک ها را خواهرشوهرهای ...

نمیدونم اشتباه تایپ کردم یا ن ولی من چیزی نگفتم من یسالم نیس عقدم و خونه خودمون بودم