2777
2789

من با مصرف دارویی که توش سولفا داشت شدید دچار خارش شدم بعد لکه های سرخ رنگ زدم اومدم آمپول هیدروکورتیز زدم لکه ها قهو ه ای شدن خارش قطع شد اما یک ماه بعد خارش برگشت بنظرتون ادامه تزریق هیدروکورتیزون روادامه بدم اثر حساسیت رو از بدن برطرف میکنه؟

هیدروکوتیزون با مشورت پزشک؟؟؟ 

من با رادیو دارو سی تی آنژیو دادم ، تمام بدنم قرمز شد و خارش شدید و ورم بدن و چشمام .

دکتر ۴ تا هیدروکورتیزون داد .با قرص سیتریزین و یه قرص دیگه اسمش الان یادم رفته .

بعدشم تا میتونی آب بخور 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

خیر ربطی نداره ادامه دادن نکنه عوارض بدتر بشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیدروکوتیزون با مشورت پزشک؟؟؟ من با رادیو دارو سی تی آنژیو دادم ، تمام بدنم قرمز شد و خارش شدید و ور ...

آره دکتر داخلی داد  ولی یه دونه داد علائم برگشت باز

آخه هیدروکورتیزون ضدحساسیته

ادامه خودسرانه عواقب داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر