2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلشو نداشتم با مامانم بردم  و رفتم خونشون مامانم زحمتشو کشید بنده خدا .

حدودا نیم ساعته تموم شد 

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

درد هم نداره فقط موقع اولین ادرار یکم گریه میکنه 

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭
وای چقدر زیاد من فکر میکردم نهایت ۵ دیقه طول میکشه

نه ۱۰ دقیقه زمان ختنه بود  کلا ک اونجا بودیم نیم ساعت شد 😁

پسرم روبردیم دکتراطفال بهش یه قرص توآب حل کردبعدم گفت اب قندتوشیشه ش درست کن قرص روکه توآب حل کرددادپسرم خوردحالت خوابالودگی گرفت بعدش حدودیه ربع بیشترطول نکشیدمن پیشش نبودم گریه کردوآب قنددادن خوردوتمام شدبردیم خونه فقط بایدمواظب باشی اگه کوچیکه دورش بالش بچینی قلت نزنه دردش میگیره مرتبم پمادش روبزن سعی کن یابازبذاریش یاپوشکشوسایزبزرگتر بگیری 

پس این خارجیا چرا عفونت نمیگیرن؟

شما از کجا میدونی😂

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙