2777
2789

بچهای خابگاه قرار یه تور گردشگری گزاشتن ، این هفته من ازشون بخاطر یه سری مسائل خیلی زده شدم و از چشمم افتادن

بعد شدیم دو گروه یه گروه میخان برن یکی هم که ماهستیم نمیریم😶😶😶

امشب راجبش حرف زدیم من گفتم نمیام و یکی دیگم گفت منم نمیام اما دوتا از بچهامون یهو گفتن چرا ما میایم🤥 

واقعا ناراحت شدم ، چرا یهو عوض کردن 

ولی خب واقعا ازشون خوشم نمیاد از چشمم افتادن 

اما بگم الان حسودی بچگانه نکردم و اینکه دو تفر وسطش پیچوندن واقعا ناراحت شدم😑

ولی به خودم میگم ۴ سال دانشجویی پر از سفر و گردش هس الان نشد ترم بعدی میرم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چرا نمی‌خوای بری؟

خیلی دوروغ ازشون دیدم

خیلی ۳ نفر از بچها بشدتتت دوروغگو هستن

واقعا از چشمم افتادن

بخاطر وجود اون ۳ تا ک آصلی هستن نمیرم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم انقد به خودت سخت نگیر که گردشارو از دست بدیهمه این روزا خاطره میشه

میدونی ما حرف زدیم ، قرار شد واقعا نریم بخاطر اون دوروغ ها

الان بیشتر اینکه اون ۲ تا وسط راه نظرشون عوض شد و مارو پیچوندن ناراحتم

نمیدونم چی کنم

الان چجوری بگم من میام ، و بشدت دو دلم

حالا چه دروغی گفتن که این همه ناراحت شدی ؟

۳ بار پیچوندن ۳ تایی رفتن بیرون ما روحمونم خبر نداشت

سری های بعد برو

واقعا ناراحت شدم ازون ۲ تا

ولی فکرشو میکنم دنبا به اخر ک ندسیدع

امسال نرم سال بعد ، اصلا بعد دانشجویی میرم

ولی خب دلم شکست

میدونی ما حرف زدیم ، قرار شد واقعا نریم بخاطر اون دوروغ هاالان بیشتر اینکه اون ۲ تا وسط راه نظرشون ع ...

میدونم چی میگی

حس رکب خوردن به آدم دست میده

اینکه قرار بوده نرین بعد اون دوتا حرفشونم عوض کردن

اگه دوست داری بری بهشون خیلی رک بگو ماهم میایم حال و هوامون عوض شه  

۴ سال دانشجویی من اصلا پر از گردش و تفریح نبود هیچ دوستی نداشتم فقط بدبختی کشیدم تصورمون از دانشگاه ...

میدونی 

یکی از کسایی ک  شالوده این تور رو ریخت خودم بودم

ولی حالا بخاطر اینا نمیرم

دلم خیلی شکست

خیلی خیلی ناراحت شدم از حرفشون ک نظرشون و حرفاشون یهو عکس شد

ولی خب با خودم میگم اصلا بعد دانشجویی میرم ۱۰ سال بعد میرم ترم بعد میرم ، ناراحتی نداره🥲💔

میدونم چی میگیحس رکب خوردن به آدم دست میدهاینکه قرار بوده نرین بعد اون دوتا حرفشونم عوض کردناگه دوست ...

اره بخدا اره 

خیلی سخته خیلی دام شکست یهو خشکم زد از حرفشون

مامانم بهم گفت اشکال نداره بیا شهرتودمون با دوستای اینجات برو بگرد 

واقعا ناراحت شدم ولی الانم یاد اون حرفاشون میوفتم نگیدونم

باز دو دلم میگم اصلا تزم بعد با بقیه بچها میرم