2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زجرمون میده

130 بازدید | 11 پست

یه ارثیه به ما رسیده می‌خوایم خونه بخریم ، ۹ ماهه قراره بفروشه سهم ما رو بده ، هرروز میگه میفروشیم و خودم واستون خونه میخرم ، ۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ بار رفته پای معامله دبه می‌کنه نمی‌فروشه یا برادر شوهر و خواهر شوهر طمعکارم پرش میکنن که سهم اینا رو هم بده به ما و به اینا نده ، علاوه بر اینا ما از مادر شوهرم پولی طلب داریم که قرار بوده بزاره روی پول ارثیه بهمون بده ، یعنی علاوه بر سهم ما باید پول قرضش رو هم جور کنه بده ، هربار دبه می‌کنه که اون قرض رو نمیدم ارثیه رو فقط برابر میدم ، یا میگه ارثیه نمیدم یا میگه نمی‌فروشم یا میگه خونه میخرم با ارثیه سند به نام شوهرت نمی‌زنم یا میگه سه دونگ میزنم ،منم قهر کردم رفتم خونه بابام نشستم گفتم هروقت ننت خرید برمی‌گردم ، حالا قراره فردا بزنگه به مامانم ، مامانم چیا بهش بگه که آدم بشه به طمع‌کاری بقیه بچه هاش گوش نکنه و فراهم کنه توی این چند هفته ؟ 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

شما هم خوب زرنگی

برای ارث بگیرین قهر کردی رفتی

عجب بابا

تو ۱۰تا مادرشوهرتو حریفی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما هم خوب زرنگیبرای ارث بگیرین قهر کردی رفتیعجب باباتو ۱۰تا مادرشوهرتو حریفی

ارثیه شوهرم هست ، سهم مادر شوهرم نیست ، سهم خودشو برداشته سهم بقیه بچه هاشو هم برداشته ، واسه دادن سهم ما داره خودشو جر میده پیرزن

میشه برام‌ خواهری کنید بیاید تاپیک یه دونه به آخرم راهنماییم‌ کنید🥲💔خیلی به درد و دل نیاز دارم

خوندم تاپیکتو ، ولش کن رهاش کن مشخصه آدم بیشعوریه ، اصلا خوندم حرفاتو ،مشخصه چقد متفاوت هستید و سازگار نیستید و نبودید و نخواهید بود ، این همه آدم هست که میتونی ازدواج کنی ، نرو سمت گوه قبلی

وا خب مال خودش نمیخواد بده به زور بگیری از اون مال ببخشا خیر نمیبینی گلم

مال اون نیست ارث هست ، ارث از پدر به پسر ، سهم خودش و بقیه بچه هاشو برداشته ،سهم ما رو گرو گرفته 

وا خب مال خودش نمیخواد بده به زور بگیری از اون مال ببخشا خیر نمیبینی گلم

مال خودش نیست میگم که ارث و اموال قانونی هست 

مال خودش نیست میگم که ارث و اموال قانونی هست

خب  مال پدر به نظر من تا وقتی همسر زنده مال اونه بلاخره اونم زحمت کشیده  کلا دلش راضی نباشه بگیرین ازش شک نکن سود که نمیکنین ضرر هم داره دیدم که میگم گلم 

خب مال پدر به نظر من تا وقتی همسر زنده مال اونه بلاخره اونم زحمت کشیده کلا دلش راضی نباشه بگیرین ا ...

نه مال اون نیست ، فقط بخشیش مال اون هست که اونم جدا کرده برداشته 

خب مال پدر به نظر من تا وقتی همسر زنده مال اونه بلاخره اونم زحمت کشیده کلا دلش راضی نباشه بگیرین ا ...

دلش راضی هست سهم ما رو هم بده بقیه بچه هاش، ریدم به حس مادریش