2777
2789
عنوان

ایا من مشکلی دارم

85 بازدید | 13 پست

سلام من یه پسری ام 26 سالمه دو سال شاغلم بعد از سربازیم .اطرافم نگاه میکنم همه دوستام و پسرا همه پارتنر دارن و حداقل تا الان دو سه تا دوست دختر عوض کردن ولی من هنوز با کسی به صورت جدی توی رابطه نرفتم و این خیلی اذیتم میکنه. حس میکنم من کمبودی چیزی دارم . انگار مورد پسند کسی نبودم . ولی  همیشه دوست دارم با کسی برم توی رابطه که خانوم ایندم باشه و یه جورایی رابطه جدی باشه . از رابطه های الکی خوشم نمیاد . ولی حس میکنم ضرر کردم و کاش منم رابطه رو تجربه میکردم. هی فکر میکنم همیشه تا اخر عمرم تنهام و این حس اذیتم میکنه. هم تیپم خوبه تازه هم ماشین خریدم با پول خودم . ولی نمیدونم چرا حسرت میخورم . انگار عمرم الکی رفته ... خیلی تو فکر و خیالم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر خوب نکنه منتظری دخترا بهت پیشنهاد بدن؟ کمبود اعتماد به نفس داری همین.  فردا چند تا شماره تو پارک و مرکز خرید و اینجورجاها رد و بدل کن.  نترس.   جواب منفی طبیعی هست.  غرور مسخره ات را بذار کنار😝

کار درست رو شما کردین

تو این رابطه های الکی هیچی نیست

منم ۲۴ سالمه ولی هیچ وقت تو هیچ رابطه ای نرفتم ، چون این انتظار رو دارم همسر اینده ام هم همینطور باشه

رعایت یه سری چیزا ارزش و معیار و احترام به طرف مقابله، و اصلا کمبود یا مشکل نیستن

کار درست رو شما کردینتو این رابطه های الکی هیچی نیستمنم ۲۴ سالمه ولی هیچ وقت تو هیچ رابطه ای نرفتم ، ...

عه چ عجب یکی هم مثل خودم دیدم . اره خوب دوست دارم اون دختر خانم همسرم باشه . خدارو خوش نمیاد دوستی کنم با کسی مذهبی نیستم ولی بدم میاد دستم به دست هرکسی بخوره. ولی الانم هزینه ازدواج رفته بالا نمیشه با ابن حقوقا کاری کرد

اینایی که میگن عالیه چرنده.  چون احساس بازنده بودن داری حتما بعد ازدواج میای این کارا میکنی.  قبلش رابطه داشته باش. انتخابت ترجیحا کسی باشه که ارزش ازدواج داشته باشه. ولی نبودم مهم نیست. 

اینایی که میگن عالیه چرنده. چون احساس بازنده بودن داری حتما بعد ازدواج میای این کارا میکنی. قبلش ر ...

میشه کامنت نذاری چون مطئن شدم سلامت روان نداری از تاپیک هات و لطف کن ای صفحه رو ترک کن

میشه کامنت نذاری چون مطئن شدم سلامت روان نداری از تاپیک هات و لطف کن ای صفحه رو ترک کن

تو تاپیکات خوبه که شوهرت کتکت زده الان دنبال دوست دخترب🤣🤣🤣. نه نمیتونی همچین درخواستی کنی.