2777
2789
عنوان

گره افتادن

126 بازدید | 11 پست

چندساله مشکلات عمیق دارم و مدام گره میفته، تا نزدیک حل شدن میره مشکلاتم ،باز دوباره گره میفته و نمیشه و هزار مشکل میاد پشتش ، دیوونه شدم دیگه ، چرا اینجوریه زندگی لعنتی من آخه ؟ 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

منم مثل تو بودم تا اینکه رفتم پیش یکی درست شد مشکلم

خیلیاشون الکی پول میگیرن فقط و همش میگن طلسم و ۵۰۰ بده به تومن بده و اتفاقی هم نمیفته ، هم خودم هم شوهرم همین مشکل رو داریم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیاشون الکی پول میگیرن فقط و همش میگن طلسم و ۵۰۰ بده به تومن بده و اتفاقی هم نمیفته ، هم خودم هم ش ...

اگر رفتی تاحالا پیش این عوضی ها بدون مشکلاتت از همونه این کار حرام و گناه بزرگیه حتی دعا های که بین ما دعا خوب جا انداختن 

توبه کن از این کار حتی ف.ال و. اینا همه کمک گرفتن از اجنه و شیاطین در حالی که فقط خدا کمک میکنه و اون چیز کمی هم که خدا بده از چیزی که از طریق اونا بیاد بهتره

توبه کن و استغفار زیاددد 

نماز بخون با حضور قلب 

و صلوات زیاد هدیه کن به امام زمان عج

صد درصد درست میشه توکل کن به خدا

یا علی

اگر رفتی تاحالا پیش این عوضی ها بدون مشکلاتت از همونه این کار حرام و گناه بزرگیه حتی دعا های که بین ...

اصلا نماز و صدقه اینا فایده نداره هرروز دارم انجام میدم 

ایه ۱۰۲ بقره و [یهودیان] از آنچه شیاطین در زمان پادشاهی سلیمان [از علم سحر بر مردم می خواندند] پیروی کردند. و [سلیمان دست به سحر نیالود تا کافر شود، بنابراین] سلیمان کافر نشد، ولی شیاطین که به مردم سحر می آموختند، کافر شدند. و [نیز یهودیان] از آنچه بر دو فرشته هاروت و ماروت در شهر بابل نازل شد [پیروی کردند]، و حال آنکه آن دو فرشته به هیچ کس نمی آموختند مگر آنکه می گفتند: ما فقط مایه آزمایشیم [و علم سحر را برای مبارزه با ساحران و باطل کردن سحرشان به تو تعلیم می دهیم]، پس [با به کار گرفتن آن در مواردی که ممنوع و حرام است] کافر مشو. اما آنان از آن دو فرشته مطالبی [از سحر] می آموختند که با آن میان مرد و همسرش جدایی می انداختند؛ در حالی که آنان به وسیله آن سحر جز به اذن خدا قدرت آسیب رساندن به کسی را نداشتند؛ و همواره چیزی را می آموختند که به آنان آسیب می رسانید و سودی نمی بخشید؛ و یقیناً [یهود] می دانستند که هر کس خریدار سحر باشد، در آخرت هیچ بهره ای ندارد. و همانا بدچیزی است آنچه خود را به آن فروختند اگر معرفت می داشتند.

۱۰۰ انعام[مشرکان] برای خدا شریکانی از جن قرار دادند، در حالی که همه آنها را خدا آفرید، و از روی جهل و بی دانشی برای خدا پسران و دخترانی انگاشتند؛ منزّه و برتر است از آنچه آنان توصیف می کنند.

سوره جن و سبا و خیلی جا های دیگه

یا علی

خیلیاشون الکی پول میگیرن فقط و همش میگن طلسم و ۵۰۰ بده به تومن بده و اتفاقی هم نمیفته ، هم خودم هم ش ...

طلسم نیست 

باور کنی واقعا برات پیش میاد 

گاهی آدم ها چوب یک تصمیم اشتباه و سالیان میخورن 

ببین گره ها از چه وقتی افتاده

منم مثل تو بودم تا اینکه رفتم پیش یکی درست شد مشکلم

ایه ۱۰۲ بقره و [یهودیان] از آنچه شیاطین در زمان پادشاهی سلیمان [از علم سحر بر مردم می خواندند] پیروی کردند. و [سلیمان دست به سحر نیالود تا کافر شود، بنابراین] سلیمان کافر نشد، ولی شیاطین که به مردم سحر می آموختند، کافر شدند. و [نیز یهودیان] از آنچه بر دو فرشته هاروت و ماروت در شهر بابل نازل شد [پیروی کردند]، و حال آنکه آن دو فرشته به هیچ کس نمی آموختند مگر آنکه می گفتند: ما فقط مایه آزمایشیم [و علم سحر را برای مبارزه با ساحران و باطل کردن سحرشان به تو تعلیم می دهیم]، پس [با به کار گرفتن آن در مواردی که ممنوع و حرام است] کافر مشو. اما آنان از آن دو فرشته مطالبی [از سحر] می آموختند که با آن میان مرد و همسرش جدایی می انداختند؛ در حالی که آنان به وسیله آن سحر جز به اذن خدا قدرت آسیب رساندن به کسی را نداشتند؛ و همواره چیزی را می آموختند که به آنان آسیب می رسانید و سودی نمی بخشید؛ و یقیناً [یهود] می دانستند که هر کس خریدار سحر باشد، در آخرت هیچ بهره ای ندارد. و همانا بدچیزی است آنچه خود را به آن فروختند اگر معرفت می داشتند.

۱۰۰ انعام[مشرکان] برای خدا شریکانی از جن قرار دادند، در حالی که همه آنها را خدا آفرید، و از روی جهل و بی دانشی برای خدا پسران و دخترانی انگاشتند؛ منزّه و برتر است از آنچه آنان توصیف می کنند.

سوره جن و سبا و خیلی جا های دیگه

یا علی