2777
2789
من کاری ب اون عروس ندارم

چون بالا مقایسه کردی من جوون ترم خوشگل تر م و .... گفتم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وقتی  حال الانمو میبینم ک هر چی درد و رنجه رو سرم سوار شده نیگم کاش هیچ وقت انقدر برای گذشته ای ک دیگران مقصرش بودن و بیشعوری خودشون رو ثابت کردن غصه نمیخوردم. ول کن.‌ارزش زن رو مهریه مشخص  نمیکنه. انقدر رو خودت کار کن انقدر برا خودت ارزش قائل باش ک چشمشون در بیاد از این حجم از خانمی شما. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیخره دیگه اینقد یادش دادن

حالا الان افسارش دست توئه

تو یادش بده

چند وقته ازدواج کردین ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اونا اینجور میگن بین ت و شوهرت دعوا بندازن.چ پنجاه چ پونصد تا مرد باید آدم باشع مهریه زیاد کم هیچ ار ...

واقعا هم درسته اگه مرد بد باشه هزار تا هم مهرت کنه همه رو می‌بخشی تا آزاد بشی 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
وقتی هم اوم نباشه هم سکه نداشتی باشی بدتره

آره اما فکرت درگیر نکن والا قصد اونا همین هس ک اعصاب تو خرد بشه زندگیت رو ب حرف بقیه تلخ نکن.کاری ک شد الان غصه بخوری فایده نداره ی جور زندگی کن خوشیت رو بقیه ببینن ن ناراحتی

اینم بگم من شب مهریه دایی همسرم سرش کرد تو گوشم ک فکر نکنی مهریه ات بالا بگیدی ارزشت بالا میره ها...

چی ؟ اشتباه ریپلای زدی داداچ