2777
2789

درصورت وصول بخشی از مهریه از طریق اجرای ثبت در زمان اجرای حکم از طریق اجرای احکام مراتب محاسبه و کسر میگردد.خواهان با وصول مهریه باید نسبت به پرداخت مایه التفاوت هزینه دادرسی دراجرای احکام اقدام نماید 

الان این یعنی چی؟ کسی میدونه بگه چقدر مهریه رو دولت میگیره؟؟ احتمال زیادم قسطی میشه چون شوهرم هیییییییچی به نام خودش نداره

هنوز هیچی نشده،دادگاه بفکر جیب خودشه 

واقعا که

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر میگیره خودش؟

نمیدونم 

بزنی گوگل میاره

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

اولا شما اگه شغل دولتی نداری تقاضای اعسار بده

بعدم اگ همسرت شاغل هست تقاضای کسر یک چهارم حقوقش هم بده اما اگر شغل ثابتی نداره و 

مهریه ت قسطی شد یک لایحه به دادگاه ارسال کن بنویس اگر یکی از اقساط رو پرداخت نکرد کل مهریه حال شود

یعنی یکجا باید بپردازه

اولا شما اگه شغل دولتی نداری تقاضای اعسار بدهبعدم اگ همسرت شاغل هست تقاضای کسر یک چهارم حقوقش هم بده ...

اعسار زدم همون اول حتی حسابامم صفر بود 

ولی انگار رد شده نوشته ازم هزینه دادرسی میگیره

ن از همسرت میگیرن

میگم من خواستم شکایت مهریه کنم بنا به دلایلی زده بود هزینه اعسارت رد میشه احتمال زیاد الان مطمئنی از این متن که شوهرم هزینه هارو میده؟

اخه شوهرمم براش مهم نیست میدونم نداره ولی اقدامی نمیکنه دررابطه با مهریه