آنقدر شکستم شکستم شکستم تا ی روز دیدم عه من هیچ حسی نسبت ب این زندگی ندارم
ب مسایل پیش پا افتاده مث خوردن لباس خریدن فکر میکنم
دیگه ب مشکلاتم فکر نمیکنم
ی حس بدی دارم
انگار دستم قطع شده و از درد زیاد بی حسم
نمیدونم خوبه یا بد
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
فقط بديش اینه نه چیزی خوشحالم میکنه خوشحال واقعی نه چیزی اونقد ناراحتم میکنه کاملا بی حس و خنثی نسبت به زندگیم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
زندگی کاری با من کرده که مثلا میخوام تو یه بازی سکه جمع کنم آیتم بگیرم با خودم میگم نکنه تا وقتی سکه هارو جمع کردم گرون بشه یهو یادم میاد بابا این بازیهههه! ایران نیست که
خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان/باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)
حس بی حسی💔همه آدما ب این نقطه توی زندگیشون میرسن ولی اینو بهت اطمینان میدم ک ب تار مو میرسه ولی پار ...
پاره شدنش رو هم دیدیم
ولی همینه ک هست دیگه چیکار کنم