2777
2789

۵ تا بچن ۲ تا دختر ۳ تا پسر

عمه های بیشعورم ولش کردن رفتن اینم هر دوهفته خونه یکی از پسراشه

حموم میرم یه حرفی میزنه میخوابم یه حرف دانشگاه میرم یه حرف

یه فیلم میخوام ببینم باید ترجمه کنم براش

کلا اجیل میخوره صدای دندوناش میره رو اعصابم

گناه ما چیه خودش خونه داره سالمه میگه میترسم بمبرم نمیره خونش انگار اینجا عزرائیل نمیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولین باره می‌شنوم دخترا ولش کردن عروسا بهش میرسن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

گناه داره

ما هممون پیر میشیم

وجودشون نعمت و برکته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نوبتی برن شب هاخونشون  بخوابن که تنها نباشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

والا مام زن پدر بزرگم نزدیک ی ماهه خونه ماست

بنده خدا سرطان داره

کلا مودم خیلی پایینه

حالا فردام قراره مادر و خواهر خاستگارم بیان خونه

اینا رو کجای دلم بذارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

تحمل کن عزیزم به این فکر کن خودت به روزی پیر میشی دوست داری بچه هات اینطوری درموردت بگن و باهات بد رفتاری کنن ؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.