2777
2789
عنوان

چیکار کنم ی همسر خوب گیرم بیاد

115 بازدید | 7 پست

چرا باید یهو زندگی من بهم بریزه

من داشتم کلاس کامپیوتر میرفتم که خونواده پدریم چون پدرومادرم جدا شدن پیششون زندگی میکنم میخاستم منو بکشن کلی برنامه داشتم 

الان اومدم پیش خونواده مادرم اینا دیگ اصلا نمیزارن برم بیرون 

ی خاستگارم مبخاست برام جور بشه نشد

واقعا خوش قیافه هم هستم چرا باید شانس من اینجوری بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بلد بودیم الان شوهر خوب گیرمون اومده بود،هیچ پسری و هیچ خانومی تا وقتی زیر یک‌سقف نری مشخص نمیشه خوب یا بدشون، مخصوصا در برابر مشکلاتی که تو زندگی بوجود میاد زن و شوهر تحت تاثیر قرار میگیرن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

چند سالته ؟ صبور باش و سریع گول نخور تا سی سالگی هم میتونی صبر کنی . فقط به خاطر ازدواج خودت رو بدبخ ...

اخه هم شرایط درس خوندن رو از دست دادم هم موقعیت شغلی

چون خونواده پدریم که زندگی میکردم خیلی سخت بود زندگیم ولی حداقل میتونستم سرکار برم ولی از طرفی چون عموهام باهام خوب نبودن فقط قصدشون سواستفاده از من بود

چند سالته ؟ صبور باش و سریع گول نخور تا سی سالگی هم میتونی صبر کنی . فقط به خاطر ازدواج خودت رو بدبخ ...

۲۵سالمه

اخه الان پیش مادر مامانمم زندگی میکنم باز بدتر شد زندگیم بجای اینکه بهتر بشه 

دیگ اینام منو محدود کردن حق بیرون رفتن ندارم حق درس‌خوندن ندارم بدتر شد ولی باز خداروشکر میکنم میگم خدا ی چی میدونسته که من اومدم اینجا