2777
2789

دقیقا از اول بارداری تاالان ب طرز عجیب غریبی اتفاقات بد و ضرر شدید مالی بهمون میرسه

صدقه میدم اسپند دود میکنم حال خودمو خوب میکنم

یهو فرت از زمین و زمان واسمون میباره

سلامت جسم و روانم در خطره خدایا تا حال مارو نگیری دلت خنک نمیشه؟

از دیدن زجر کشیدن بنده هات چ لذتی میبری 

هنوز داشتیم مشکل قبلی رو حل میکردیم ک یهو امشب ی اتفاق دیگه واسمون افتاد

با شکم ۴ماهه اونقد زجه زدم اونقد پگریه کردم چشام درد میکنه از صمیم قلب دلم خواست زیر خاک باشم

گوه خوردم باردار شدم چ میدونستم خدا چوب کلفتی واسمون اماده کرده

می‌دونم دلت پره، ولی ناشکری نکن 

این اتفاقات هیچ ربطی به اون بچه نداره 

انشاا.. حل میشه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردم باردار شدم هیچوقت زندگیم اینجور نبوده

ببین من ناخواسته با فشارخون بالا باردار شدم 

زیر نظر دکتر بودم و گفته بود نباید باردارشی،چربی خونت بالاست و اضافه وزن دارید 

الانم نمی‌دونم قراره چی پیش بیاد 

فقط سپردم به خودش 

هرچه سن بارداریم می‌ره بالا،ترسم بیشتر میشه،ولی نمیتونم با زمونه و زمان بجنگم،پس سپردم به خودش 

خدا عاقبت مون رو بخیر کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عزیزم برای همه پیش میاد توکل بخدا کن من۶ماهه باردار بودم دارو نددر و تمام طلاهام دزد زد کلی گریه کرد ...

خدا کجا بود خدا مگه جز ازار و اذیت کار دیگه ای بلده عاقا نخاستیم دوسمون داشته باشه نخاستیم امتحانمون کنه بزاره ی گوشه ب حال خودمون باشیم

خدا کجا بود خدا مگه جز ازار و اذیت کار دیگه ای بلده عاقا نخاستیم دوسمون داشته باشه نخاستیم امتحانمون ...

میخوای در مورد مشکلاتت حرف بزنی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کجا بود خدا مگه جز ازار و اذیت کار دیگه ای بلده عاقا نخاستیم دوسمون داشته باشه نخاستیم امتحانمون ...

کفر نگو کفر بدتر میشه همه داریم به طریقی اذیت میشیم ولی کفر بدتر میکنه دوستمون هم نداشته باشه باز امتحان میکنه پس بهتر خودش یه راه حل جلو مون بزاره هرچند نمیدونم مشکلت چیه شاید بشه کمکت کرد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪