2777
2789

من ترم اولیم

تو دانشگاهمون یک همکلاسی خانم داریم که متاهل و بچه اش هم سن ماست یعنی ایشون جای مادر ما هست

ولی رفتاراش مثل دخترای نوجونه

با همه استادای آقامون گرم میگیره البته جلوی استادای خانم کم خودشیرینی نمیکنه ولی کافیه یکی از استادای آقا مثلا یه شوخی ساده بکنه یا یه حرف طنز بزنه بلند بلند میخنده

یا مثلا ما یک همکلاسی پسر داریم لاغر و قد بلنده اوندفعه یکی از استادا بهش به شوخی گفت شبیه بهتاش پایتخت هستی این خانم هروقت کارش داره بهتاش صداش میزنه😐😐

امروز هم سر یک کلاس عمومی با یکی از پسر ها گرم گرفته بود و باهاش شوخی میکرد و  میخندید😳😳 در صورتی که اون پسر حتی همکلاسی ماهم نیست فقط تو کلاسای عمومی باهم هستیم  یک روز دیگه هم باید کنفرانس میداد یک درسی رو اولش انقدر بهانه اورد و ناز کرد به استاد گفت وای استاد من خیلی استرس دارم الان نمیتونم حرف بزنم تروخدا من بعدا بیام

استادم گفت نه همین الان باید کنفرانس بدین بعدش اونم بهانه اورد تا استاد انقدر نازش و کشید رفت جلو

بنظرتون رفتاراش عادیه؟

فقط خانم ها نظر بدن تو این تاپیک

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر دقت می‌کنی ول کن بابایعنی تو همه کلاسا افرادی مثل تو هستند که انقدر به همه چی آدم دقت کنند و گی ...

هیچکس مثل این انقدر صحبت نمیکنه 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

فک نکنم رفتار غیر عادی داشته باشه

بعضیا ریلکس تر و شوخ تر هستن و برعکس خیلیای دیگه ناز نازی تر و ادایی تر هستن

مشخصه شخصیت ها خیلی متفاوتن

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
خانم بزرگسالیه؟ سنش از شماها بیشتره ؟

ما اکثریت دهه هشتادی هستیم این خانم دهه شصتیه

حتی ما چندتا همکلاسی دهه هشتادی متاهل داریم که بچه هم دارن ولی مثل ایشون نیست رفتاراشون

یه نفر مثل تو توی هر کلاسی باشه فاتحه دانشگاه باید خوند

😐😐😐😐😐 چه ربطی داره