2777
2789
عنوان

اگه واقعا پزشکی بده که

139 بازدید | 24 پست

که خیلیارو میبینم 28.، 30.و. با بچه یا حتی باردار 

با اینکه میدونن دندان ومیتونن برن یا حتی رشته های دیگه ای با این حال پزشکی وانتخاب میکنن

واقعا پس چرا الان اکثرا توسایت میگن پزشکی خوب نیس سخته ارزش نداره و... 😂😐😐

کاربری دست چند نفره،، اون دونفر گاهی میان درباره کنکور ودرسشون تاپیک میزنن🤗

سخته ولی ارزش داره

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ولی ارزش داره

باورت میشه اینقد بالای 30 با بچه وشرایط سخت بازم پزشکی وانتخاب میکنن خیلی تعجب میکنم میگم اگه واقعا اینطوریه خب چرا نمیرن دندون یا هرچی فقط پزشکی 

پس پزشکی واقعا ارزششو داره که پیر وجوون براش میجنگن 

نگا کن ظرفیت بیش از اندازه بالا رفته خیلی زیاد جوری که دانشجو میاد با استاد تو بخش تو اتاق مریض جا ن ...

حالا به نظر تو دندان بهتره یا پزشکی؟

باورت میشه اینقد بالای 30 با بچه وشرایط سخت بازم پزشکی وانتخاب میکنن خیلی تعجب میکنم میگم اگه واقعا ...

آره بابا پزشکی رشته خیلی خوبیه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

تا نری تو مسیرش متوجه نمیشی برادر من واقعا علاقه داشت و رفت و الان میگه اونقدرا ارزشش رو نداشت

موفق باشه البته اگه تخصص بگیری ایندش تضمین شده تره 

چرا اینطوری میگه 

الان تو دانشجوهای هر رشته‌ای رو پیدا کنی به شدت غر میزنن و از شرایط مینالن. ولی خب پزشکی همچنان از رشته‌هاییه که آینده تضمین شده‌تری داره. جایگاه اجتماعیش هم بالاست

حالا به نظر تو دندان بهتره یا پزشکی؟

بسنگی به علاقت داره الان دوست دارم دندون پزشکه طرح رفته خواسته مطب بزنه چون پارتی نداشته نتونسته و توی ی کیلینک کار میکنه درآمدش خب خیلی کمتره تا مطب شخصی پزشکی هم تا تخصص نخونی درامد بالا نداری تخصص هم که دیدی اینقدر بعضی اساتید اذیت میکنن سیر میشی 

الان تو دانشجوهای هر رشته‌ای رو پیدا کنی به شدت غر میزنن و از شرایط مینالن. ولی خب پزشکی همچنان از ر ...

اره خب اگه تخصص بگیرن ایندشون تضمین شدس 

به نظرت بین دندان وپزشکی کدومش بهتره از لحاظ درامد واینده وکلا زندگی..؟ 

موفق باشه البته اگه تخصص بگیری ایندش تضمین شده تره چرا اینطوری میگه

میگه این همه زحمت و تلاش برای اینکه بعد تخصص به اون درامد برسی نمی‌ارزه مثلا با بازاری بودن خیلی راحت میشه به اون درامد رسید. البته خودش واقعا به پزشکی علاقه داشت و داره هنوز

باورت میشه اینقد بالای 30 با بچه وشرایط سخت بازم پزشکی وانتخاب میکنن خیلی تعجب میکنم میگم اگه واقعا ...

جوی هست تو حامعه که میگن پزشکی دیگه خداس در صورتی این مال ۱۰ سال ۱۵ سال قبل بود الان واقعا اینجوری،نیست تا وارد این رشته ها هم نشی نمیفهمی از دور قشنگن 

میگه این همه زحمت و تلاش برای اینکه بعد تخصص به اون درامد برسی نمی‌ارزه مثلا با بازاری بودن خیلی راح ...

نظر داداشت راجب دندون چیه؟